Čo je príčinou nepokojného spánku 11 mesačného syna?

ludolfa
26. mar 2014

Môj 11-mesačný syn sa počas noci viaackrát budí, nepokojne spinká. Spával dobre, tento stav začl pred pár dňami. Sú to zúbky alebo neičo mu nesedí v strave? Aké máte skúsenosti?

jul11
27. mar 2014

Ahoj, je to len take prebudenie sa alebo velky plac? ak len pomrnkava,pripadne trosku zaplace,mozu to byt zubky. skus natriet gelikom,ak sa upokoji,tak to budu zubky. ak velmi krici,tak existuje nieco ako nocna mora a nocny des. ked hodis do googlu alebo do vyhladavania tu na MK,tak ti vyhodi k tomu info.

merynka3
27. mar 2014

ja si nemyslim ze je to nocny des...
moj syn spava ukazkovo, o osmej vecer ho dam spinkat a zobudi sa rano o siedmej....ale su noci, ked sa proste z nicoho nic zobudi a straaaasny plac... aj viackrat za noc, ked ho musim nosit aby sa ukludnil...a mava to asi 3-4 dni, vzdy sa nam ukaze nejaky novy zubok alebo aspon presvita....
momentalne ich mame 8 a poctivo sme si ich v noci vyplakali... zubny gel a lieky proti bolesti moc neoblubujem, a pokial netreba snazim sa ich pouzitie oddialit.
takze pokial to netrva dlhsiu dobu a malinky je inak ok, tak nestresuj, ono to prejde 🙂

bambula626
30. mar 2014

Vsetky moje tri deti som kojila rok a potom zacali spavat v samostatnej izbe, inak spali velmi nepokojne...

katrin21
30. mar 2014

kludne to mozu byt zubky...

nikita002
13. apr 2014

ahojte mamicky mam 18 mesacneho synceka poslednom case zaspavame s mrncanim prehadzuje sa a v noci tiez sa budi mrnci trepe sa stale som zufala :( aj ked sa zobudi je upistany nachvilku poradte co by to mohlo byt :/ som uz v koncoch niekedy :/

helka10
17. apr 2014

ahoj niki... my máme podobný problém... často aspávame po pol desiatej s mrčaním a prehadzovaním... v noci sa pravidelne budíme. od narodenia naša 15. mesačná dcéra spala bez rušenie 3 noci.... a to asi preto, že cez den, sa poriadne unavila.
pediatrička tvrdí, že to pre zúbky zle spí..no zúbky stále nic... máme časté soplíky a teploty.... ked si dam vysetriť moč... zistíme, že cosi nieje v poriadku.... tiež neviem čo ju trápi.... a som na tom podobne.... pediatrička mi nepomohla, neporadila....

jana_eyre
17. apr 2014

taketo nieco mal aj moj syn v podobnom veku.. niekedy dokonca tak, ze vrieskal tak, ze sme ho nedokazali zobudit, asi az po 10tich minutach.. dost stres fakt.. podla mna je to obdobie, dieta si zacina uvedomovat svoje okolie stale viac a viac a spracuvava to v spanku.. zas to prejde, neboj..

liubov
17. apr 2014

to mozu byt aj zubky aj detske hlisty..