Čo dať neteri na narazený nos, ktorý je opuchnutý?

evkakozickova
16. sep 2019

Ahojte asi som už otravná ale moja neter mala úraz narazila si noštek má ho fialový a aj opuchnutý neviete čo jej má na to dať ?

korunka1
16. sep 2019

@evkakozickova a matku má kde? To fakt sa takéto veci riesia na MK? Ak by nebolo koňa, tak je už na pohotovosti.
Asi som nechapavá...je jednoduchšie zavolať sestru, nech to zistuje tu?

evkakozickova
autor
16. sep 2019

@korunka1 ja som sa chcela len opýtať či jej má niečo na to dať zatiaľ som sa sama s niečím takým ani nestretla nemusíte tu po mne hneď vyskakovať ďakujem

korunka1
16. sep 2019

@evkakozickova nevyskakujem, kebyže sa ma to opýta nejaká pätnastka, tak sa necudujem.
Ale decko...asi bude malé...ma fialovy a spuchnutý nos a vy zisťujete, či nebude stacit framykoin?
Sa zamysli, či ta tvoja otazka na tomto fore ma opodstatnenie a či by matke nemali nieco odobrať.
To je leniva dvihnuť rit a ist k doktorovi? Toto sa treba pytat....ženy...ženy

evkakozickova
autor
16. sep 2019

@korunka1 má 6 rokov a neviem ja snou nebývam ťažko povedať ona má poprosila tak som sem napísala

korunka1
16. sep 2019

@evkakozickova tak to duplom...nie je neskusená, naco čaká. Ze ho ma zlomený a bude mať nasledky? Mozno nemá, ale taźko sa to rieši cez mobil a na diaľku

lilke
16. sep 2019

Určite pohotovosť, zrontgenuju. Ak bol aj náraz do hlavy, napr. kopnuta lopta,... musia aj zistiť, či nie je otras mozgu. Tak šup malú obliecť a smer pohotovosť.

rozkosnica1
19. sep 2019

Nas si roztal nos tak vyssie na urovni oci, hned sme sli na pohotovosť, 2 stehy dostal, prikladat iba studene na opuch. Inak nic strasne a ani vazne. A kedze ma maly poistku tak sme dostali 150€ z poistky este 😁😁

puskajler
16. jan 2024

@korunka1 buď nápomocná alebo drž piču