Ahojte asi som už otravná ale moja neter mala úraz narazila si noštek má ho fialový a aj opuchnutý neviete čo jej má na to dať ?
@korunka1 ja som sa chcela len opýtať či jej má niečo na to dať zatiaľ som sa sama s niečím takým ani nestretla nemusíte tu po mne hneď vyskakovať ďakujem
@evkakozickova nevyskakujem, kebyže sa ma to opýta nejaká pätnastka, tak sa necudujem.
Ale decko...asi bude malé...ma fialovy a spuchnutý nos a vy zisťujete, či nebude stacit framykoin?
Sa zamysli, či ta tvoja otazka na tomto fore ma opodstatnenie a či by matke nemali nieco odobrať.
To je leniva dvihnuť rit a ist k doktorovi? Toto sa treba pytat....ženy...ženy
@korunka1 má 6 rokov a neviem ja snou nebývam ťažko povedať ona má poprosila tak som sem napísala
@evkakozickova tak to duplom...nie je neskusená, naco čaká. Ze ho ma zlomený a bude mať nasledky? Mozno nemá, ale taźko sa to rieši cez mobil a na diaľku
Určite pohotovosť, zrontgenuju. Ak bol aj náraz do hlavy, napr. kopnuta lopta,... musia aj zistiť, či nie je otras mozgu. Tak šup malú obliecť a smer pohotovosť.
Nas si roztal nos tak vyssie na urovni oci, hned sme sli na pohotovosť, 2 stehy dostal, prikladat iba studene na opuch. Inak nic strasne a ani vazne. A kedze ma maly poistku tak sme dostali 150€ z poistky este 😁😁
@evkakozickova a matku má kde? To fakt sa takéto veci riesia na MK? Ak by nebolo koňa, tak je už na pohotovosti.
Asi som nechapavá...je jednoduchšie zavolať sestru, nech to zistuje tu?