Zdravím, moja dcéra má 3 týždne a sú dni alebo noci keď aj hodinu ťahá dudel na fľaške ale nechýba vôbec z fľašky. Raz zje 90ml za 17 minút inokedy jej to trvá hodinu a bolo už aj že 2 hodiny. Ale keď príde na ňu 5 minút tak riadne počuť aj cítim ako ťahá fľašku ale nič nechýba a keď jej vyberiem z úst kričí ako o život. Ja už fakt neviem čo s ňou :/ mali ste to niektorá takto?
A ten cumlik isto nie je upchaty? Lebo mojej sa stale upchaval, ja som to zacala cedit cez sitko sice ma ide z toho porazit ale lepsie nez toto co pises, teraz uz sa jeduje ked jej netecie ale zvykla tiez tak donemoty tahat a flasa plna 🥲😄
Takýto istý problém sme mali aj my. Ja som robila chybu v tom, že som mu dávala mlieko keď ešte nebol hladný, resp. si nepýtal. Potom som rozoznala plač kedy bol hladný a kedy len unavený. Lebo keď plakal pretože bol unavený tak sa len "zabával" s fľašku. Teraz papá pekne, lebo mu dávam len keď si vypýta. Neviem či je to aj váš prípad. Ale to je moja skúsenosť ☺️
Sanie je reflex, ked jej das prst, bude sat prst, ked jej das bradavku, bude sat bradavku. Ani bradavku dieta nesaje len ked pije, strieda sa tzv. nutritivne a nenutritivne sanie. Sanie dieta upokojuje, uspava, unavuje. Ak dierka v cumliku nie je upchata a dieta aj tak saje bez toho, aby realne pilo, daj mu namiesto flase radsej cumel. A ked ma jest a len dudka, pomykaj jej cumlom dnu-von, nech taha poriadne a napapa sa naraz.