Čistenie ušiek

seemani
5. sep 2013

Ako čistíte drobcom ušká? Syn má dva mesiace

sashha
5. sep 2013

Od malinka, doteraz som čistila detskými vatovými tyčinkami po kúpaní.... opatrne samozrejme, do 8-mich mesiacov to nemal rád, a teraz sa mu to páči :D

zuzi0110
5. sep 2013

Nijak. Občas vytriem vonkajšok bezpecnostnou vatovou tycinkou ale dnu sa jej nesprtam aby som jej nič dnu nezatlacila.

linda20111
5. sep 2013

@seemani tiez len vytriem vatovou tycinkou to co vidim ze je vonku, do vnutra si nedovolim zasahovat. a necistim to pravidelne, iba ked vidim ze mu nieco vyslo von tak to utriem.

cerez
5. sep 2013

@seemani S čistením ušiek veľmi opatrne, aby sa nezatlačilo mazivo do ušiek. Svojim deťom som čistila tak, že látkovú plienku som si omotala o malíček a utrela vnútro uška. Tyčinkou som dočistila len záhyby v uškách. Nikdy sa tyčinkou nesmie ísť do vnútra.

m_ij_ka
5. sep 2013

ja čistím ušká väčšinou po kúpaní vatovou tyčinkou, vnútro uška len tak vytriem tyčinkou

seemani
autor
6. sep 2013

jasné dovnútra nechcem ísť ani ja, tiež som mu vytrela vonkajšok vatovou tyčinkou, ale niekedy má aj trochu vnútri, tak na krajíčku a to napr. neviem vybrať s tou tyčinkou, lebo má maličký otvor. Len ma zaujímalo, či nebude nejaký problém, keď mu vyčistím len to čo vyjde samé von.

bronia13
6. sep 2013

mne v nemocnici povedali ze ziadne tycinky tak isto mi to povedal lekar ked som bola s detmi na kontrole, tak to nerobi len zvonku vycistim