Dobrý deň ,čistila som dnes môjmu osem ročnému chlapcovi uši tyčinkou ,strhol sa ,a na tyčinke bola krv ,aj v uchu dnu mu ju vidno ,,mám sa obávať ,zajtra zájdem na orl
@najzienka neriešila by som ak by sa nesťažoval na bolesť ucha viditelne
@diamond007 iba keď som čistila tá ho zabolelo ,a teraz sa nestazuje na nič
@najzienka áno, to zabolí ale do pár sekúnd prejde a nič to není... Nerieš ak nie sú komplikácie ine
Vnútro ucha je veľmi prekrvene. Ak sa trošku naruší tak môže tiecť krv. Ak dieťa cítilo bolesť iba chvíľu a prestala nemalo by sa nič stať. Ak je bolesť veľmi intenzívna a neprestáva vtedy sa poškodil bubienok.
Je tu aj niekto kto sa rozumie,či to môže byť ok ,alebo nejaký dr
Neviem či ísť na pohotovosť či čakať do rana
@najzienka skus napisat do skupiny zdravotnici na MK... podla mna to do rana vydrzi, urgent to nie je... poranenie ano, ale nie urgent.
A aj vidis, kde je rana? Vosla mu ta tycinka dovnutra ako sa strhol, alebo skor do strany?
Ak mu to vyslovene krvaca, tak by som isla hned k lekarovi. Ak je to len povrne skrabnutie, tak nie.
Vieš čo...my sme.mali také sprosté tyčinky kde bolo.malo vaty a ten plast bol.vcelku ostrý....mohol.sa poškriabat...
Boli sme ráno na ORL ,má poškodený zvukovod dole bola tam ešte čerstvá krv ,máme antibiotiká a kvapky do uší,vravela že bubienok je asi ok
Tazko povedat, ale drzim palce, nech sa nic neposkodilo...do buducna fakt ziadne tycinky, ale sprej na cistenie usi po kupani (5 minut) a nechat vytiect, Uz len utries. Funguje to vyborne.