Čipovanie detí

lianka123
24. sep 2018

ahojte. mate s tym niekto skusenost? nezaujima ma, pre a proti, na to ma asi kazdy kto to riesis konkretny dovod. skor by ma zaujimala prakticka stranka, kde ako to funguje atd.

palomablanca
24. sep 2018

a o čo sa vlastne jedná? nerozumiem tomu.

alchemilkazltozelena
24. sep 2018

@palomablanca asi mysli čipovanie 🤔

ukulela
24. sep 2018

@lianka123 cipuju sa psy nieco mi uslo? daco na hlavnych spravach?

palomablanca
24. sep 2018

@alchemilkazltozelena no veď po slovensky rozumiem 🙂 ale zatiaľ som o tom počula iba v amerických médiách, že sa to zvažuje zaviesť za určitých podmienok.... proste fikcia...preto sa pýtam či mi niečo ušlo a už sa to aj niekde zaviedlo.

meluela
24. sep 2018

@palomablanca mozno si pomylila cipovanie s ockovanim 😀

palomablanca
24. sep 2018

@meluela žeby?

sissy27
24. sep 2018

@lianka123 a to na ktorej planéte prebieha? 😕
ak myslíš "čipové karty" pre školskú dochádzku / dopravu (som googlila, že čo pod týmto nezmyslom môže byť, priznám sa😅 ) tak je to super.

palomablanca
24. sep 2018

teraz vážne....ja som počula o tom, že chcú začipovať ľudí...neviem teda či deti alebo dospelých...s tým, že na tom čipe by sa ukladali informácie ohľadom ich zdravotného stavu. Už vtedy mi to prišlo ako riadna hovadina...ale naozaj som o tom videla nejaké video na youtube...

laska201
24. sep 2018

Daj sa na pravu ruku alebo na celo ked sa chces upisat diablovy.ale normalny uvazujuci clovek by si to nedal.aj ked v dnesnom debilnom svete vas presvedcia o tom ako este viac zleniviet ake to ma super vyhody.bohuzial uz su debili co to maju.po psoch pojdeme my.ale ako vravim radsej budem zit v lese ako sa dat cipovat.

lianka123
autor
24. sep 2018

🙂 vy ste tu ake vtipne. ked nemate co k teme, nereagujte 😉 ja sa pytam na realne skusenosti.co si kto o tom mysli ma nezaujima.

wieruska1
24. sep 2018

@lianka123 tak ked sa to realne nerobi sotva ma niekto skusenost 🙈 jedine nazor moze mat .....

palomablanca
24. sep 2018

@lianka123 ale veď nám vysvetli o čo sa presne jedná lebo ti nerozumieme a by nás to tiež zaujímalo.

lianka123
autor
24. sep 2018

@palomablanca cip je take zariadenie, ktore sa da dietatu pod kozu, vysiela GPS signal a na zaklade toho ho mozes lokalizovat

lianka123
autor
24. sep 2018

@wieruska1 robi. mozes, ale mna nezaujima

beky1813
24. sep 2018

Ty si myslis, ze tu najdes matku, ktora cipovala dieta?

laska201
24. sep 2018

Pozri sa raz som citala jeden clanok o tomto.ten cip je kov testovali ludi ktory z toho dostali rakovinu cip zacal korodovat moze sa dostat hoci kam do tela.ak chces zabit svoje dieta bude to tvoja volba.

palomablanca
24. sep 2018

@lianka123 no vidíš...ja som si myslela, že sa bavíme o inom čipe...... Tak sorry, nemám skúsenosť. P.S.: a ani nechcem mať...ale na to si sa nepýtala 🙂 ja viem. Ďakujem za vysvetlenie.

lianka123
autor
24. sep 2018

@beky1813 je nas tu dost. ano, myslim si to. prave to s jednou riesism cez spravy

beky1813
24. sep 2018

@lianka123 😂😂😂😂😂 koniec toto.

lianka123
autor
24. sep 2018

@palomablanca rada 😉

palomablanca
24. sep 2018

@lianka123 a nedá mi to, keďže som strašne zvedavá osoba.... aj tá druhá mamina/tí druhí, s kt si o tom dopisuješ si dala/dávajú/dali sv dieťa začipovať lebo sa bála, že jej ujde? ukradnú? aby ho mala pod kontrolou? alebo z akého dôvodu to robia? fakt ma to zaujíma

lianka123
autor
24. sep 2018

@laska201 vdaka za nazor

sense
24. sep 2018

Nemam s tym skusenost a nikdy by som si diata zacipovat nedala...

wieruska1
24. sep 2018

@lianka123 a nestacia hodinky?

alchemilkazltozelena
24. sep 2018

@palomablanca snad tomi neveris ze si s takym niekym pise..
Ja som to raz videla v telke..to cipovanie pod kozu..fuj hnus

hivanik
24. sep 2018

Ja mam vycitky ked mam dat zacipovat psa.
Neviem si predstavit dat dobrovolne zacipovat svoje dieta.

palomablanca
24. sep 2018

@alchemilkazltozelena ja neviem, ľudia sú všelijakí 🙂 mňa by to až tak neprekvapilo keby bolo tých podobne rozmýšlajúcich rodičov viac.....

masacka
24. sep 2018

fuha, toto je pekne sci-fi... to bude nejaky fake 🙂

palomablanca
24. sep 2018

@masacka zadaj do googla "čipovanie detí".... žiaľ to nebude fake...

ukulela
24. sep 2018

nechas sa poprasit chemtrails, 7 dni a 7 hodin potom vypijes 17 kvapiek riadne aktivovaneho MMS, namazes sa prepustenym maslom, zabalis do alobalu a po dalsich 7 dnoch cip prestane vysielat akekolvek udaje. mam to vyskusane.