Ahojte baby. Chcela by som sa Vás spýtať čo je pravdy na tom, že od mája 2014 sa majú novorodeniatka čipovať???? Im to už načisto hrabe. Hádam to nebude povinné na Slovensku. Ako už teraz mám fakt strach. Ďakujem za všetky odpovede.
@ikke možno tebe sa to zdá smiešne ale odkedy som tehotná bojím sa o svoje dieťa .....a ešte k tomu aj tieto stupidne články http://rodobrana.wordpress.com/2014/03/05/cipov... tak som chcela vedeť
ako je pravda,že teraz sa vymýšľa ohľadom detí všeličo,ale ja tomu neverím.A ak aj niečo také majú v pláne,tak s tým by v prvom rade mala súhlasiť matka.
a potom v obchodoch budu piiiipat,... 😀 😀 😀 😀 😀
no tak sorry ale to robia so mnou tie hormóny.... ale každý vie v jakom s..... svete žijeme. Ľudia sú chorí
V r.2014 to urcite nehrozi, ale uprimne nebola by som prekvapena ak by sa toto zacalo v buducnosti.
@jarka721 najlepsie na cele 🙂
no vsak samozrejme a vy neviete ze vsetci zijeme v matrixe????? 🙄
Nie novorodencov cipovat nebudu.
Budu cipovat dochodcov. Uz buduci tyzden. Potom daju do volebnych miestnosti traspaodery a dochodcovia uz nebudu musiet kruzkovat Hranola. Automaticky sa mu zarata hlas. Staci, ze babka, dedko sa do volebnej miestnosti dostavi. K nemobilnym pride volebny komisia s prenosnou citackou dat. Cipovanie sa tyka vsetkych vo veku na 70 rokov. Jedinci pod 70 rokov sa mozu ist dat zacipovat dobrovolne. S ich zapocitanim do volebnych vysledkov to bude rovnake ako je uvedene vyssie.
Smiať sa na cudzej nevedomosti je najlepšie. Ach tu aby sa človek nič nepýtal. 😠
@lucjaa No najprv sa treba hlboko zamysliet nad prijatymi informaciami, potom este raz pouvazovat, pouzit zdravy sedliacky rozum... A potom polozit otazku na MK. Zial 90% pisateliek MK najprv napise, potom cita a cita a cita.... A ani po 20 stranach odpovedi nepouzije obsah mozgovne na to na co bol vyrobeny.
Dosledkom toho je uroven otazok aj odpovedi na MK.
zeny, poculi ste uz, ze zehlenie zabija? citala som to na www.zehleniejenebezpecne.org , vraj v tom teple ziju taki maly muzickovia a ti vlezu pri zehleni do nosa, dostanu sa do mozgu a nasledne ho vyzieraju az do poslednej bunky.. fakt, odvtedy nezehlim :D
@jana_eyre Ja som preventivne obmedzile zehlanie na mnimalnu moznu mieru (to znamena, ze zehlim tak raz za 3 mesuace to co je nevyhnutne a nakupujem tak, aby sa to zehlit nemuselo) pred 30 rokmi. Vidis, oplatilo sa. Nevyzrali. A to som ani taku zavaznu informaciu o mozgovyzieracoch ani namala 😀 😀 😀
@lucjaa Treba rozlišovať informácie a "informácie". Nevýhoda netu je v tom, že informácie na mnohých stránkach sú nedôveryhodné. Ak nabudúce niečo zistíš, tak ako prvé si aspoň over na koľkých www stránkach je tá istá info a potom aké sú to stránky.
Niekedy si totiž autori len robia srandu, niekedy chcú provokovať a niekedy sú jednoducho úchylný.
Bohužiaľ už začali cipovat verejné "prvých" ludí vo Svedsku, takže sa obavam, že pridu na rad všetci ak sa nespamätame.. :(
??? cooo ??? 😀 😀 to je vtip nie?
@lucjaa ahoj.. uplne ta chapem.. nakolko som sama videla mnozstvo videi zpoza velkej mlaky, kde to uz ludom asi trochu prepina a tam sa dobrovolne uz cipuju.. co viem, zatial to vyuzivaju len na osobne prisposobenie v domacnosti.. ale co som pocula, ze fakt to chcu zavadzat (verim ale ze v dalekej dalekej buducnosti).. stylom, ze cip bude sluzit ako uplna identifikacia ludi.. nieco akoby si mala obciansky, karticku poistenca, pristup k uctu.. ale bude to dobrovolne nedobrovolne.. ale ako je ten vtip, ze aj keby nastal koniec sveta, tak slovenska sa to netyka, bo sme 20 rokov pozadu 🙂 urcite sa tu deticky tak skoro cipovat nasilu nebudu 🙂
keby tak niekto vymyslel, ako ludom nacipovat trochu rozumu... 😅
aj ja som uz o tom cipovani pocula...znie to nezmyselne a smiesne ale kde mate mamicky tu 100%-nu istotu ze je to iba vymysel? tento svet nespeje ku nicomu dobremu a vobec by som sa necudovala ak by o par desiatok rokov toto prislo pretoze niektori ludia uz fakt nevedia co so sebou...
@aredhel no.. A sledovala si dnesne spravy na markize? Az ma pot oblial..v nejakej firme vo svedsku to zaviedli namiesto dochadzkocych karticiek
@lucjaa 😀 😀 😀