Čipovanie detí

lucjaa
6. mar 2014

Ahojte baby. Chcela by som sa Vás spýtať čo je pravdy na tom, že od mája 2014 sa majú novorodeniatka čipovať???? Im to už načisto hrabe. Hádam to nebude povinné na Slovensku. Ako už teraz mám fakt strach. Ďakujem za všetky odpovede.

ikke
6. mar 2014

@lucjaa 😀 😀 😀

lucjaa
autor
6. mar 2014

@ikke možno tebe sa to zdá smiešne ale odkedy som tehotná bojím sa o svoje dieťa .....a ešte k tomu aj tieto stupidne články http://rodobrana.wordpress.com/2014/03/05/cipov... tak som chcela vedeť

luba28
6. mar 2014

@lucjaa nieeee,.... 🙂 🙂 🙂

ikke
6. mar 2014

@lucjaa sorry, ale ked citas taketo shity, tak sa zachvilu budes bat aj zahryznut do chleba, ci v nom nenajdes zeleneho ufona, co nas prisiel ovladnut.

akrim1311
6. mar 2014

ako je pravda,že teraz sa vymýšľa ohľadom detí všeličo,ale ja tomu neverím.A ak aj niečo také majú v pláne,tak s tým by v prvom rade mala súhlasiť matka.

hallie
6. mar 2014

@lucjaa veď to vidíš, že je absolútne nedôveryhodný zdroj. ja teda verím kadejakým veciam, aj niekoľkých konšpiračným teóriám, ale toto je blbosť ako traky...

luba28
6. mar 2014

a potom v obchodoch budu piiiipat,... 😀 😀 😀 😀 😀

lucjaa
autor
6. mar 2014

no tak sorry ale to robia so mnou tie hormóny.... ale každý vie v jakom s..... svete žijeme. Ľudia sú chorí

sissy27
6. mar 2014

@lucjaa kks ty kam chodíš na tieto stránky? to už cas.sk má dôveryhodnejšie články.... a teba už tuším aj očipovali 😕

cerez
6. mar 2014

@lucjaa Niekedy je najlepšie nečítať články takéhoto typu. Jediné čo to v tebe vyvolalo strach. Ja som sa na tom síce nezasmiala, ale prvé čo ma napadlo, to môže len debil vymyslieť. Tým samozrejme nemyslím teba!!!!!! Takže radšej si užívaj tehuľkovanie. 🙂

dejka77
6. mar 2014

V r.2014 to urcite nehrozi, ale uprimne nebola by som prekvapena ak by sa toto zacalo v buducnosti.

jarka721
6. mar 2014

ženy nesmejte sa jej 😉
@lucjaa sa len opytala 🙂
ale tiez som nad tym uvazovala ci o par rokov nebudeme musiet mat povinne vytetovany ciarovy kod 😀

anatalia77
6. mar 2014

@jarka721 najlepsie na cele 🙂

eliska31
6. mar 2014

no vsak samozrejme a vy neviete ze vsetci zijeme v matrixe????? 🙄

zita19
6. mar 2014

Nie novorodencov cipovat nebudu.
Budu cipovat dochodcov. Uz buduci tyzden. Potom daju do volebnych miestnosti traspaodery a dochodcovia uz nebudu musiet kruzkovat Hranola. Automaticky sa mu zarata hlas. Staci, ze babka, dedko sa do volebnej miestnosti dostavi. K nemobilnym pride volebny komisia s prenosnou citackou dat. Cipovanie sa tyka vsetkych vo veku na 70 rokov. Jedinci pod 70 rokov sa mozu ist dat zacipovat dobrovolne. S ich zapocitanim do volebnych vysledkov to bude rovnake ako je uvedene vyssie.

lucjaa
autor
6. mar 2014

Smiať sa na cudzej nevedomosti je najlepšie. Ach tu aby sa človek nič nepýtal. 😠

elise
6. mar 2014

@zita19 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zita19
6. mar 2014

@lucjaa No najprv sa treba hlboko zamysliet nad prijatymi informaciami, potom este raz pouvazovat, pouzit zdravy sedliacky rozum... A potom polozit otazku na MK. Zial 90% pisateliek MK najprv napise, potom cita a cita a cita.... A ani po 20 stranach odpovedi nepouzije obsah mozgovne na to na co bol vyrobeny.
Dosledkom toho je uroven otazok aj odpovedi na MK.

jana_eyre
6. mar 2014

zeny, poculi ste uz, ze zehlenie zabija? citala som to na www.zehleniejenebezpecne.org , vraj v tom teple ziju taki maly muzickovia a ti vlezu pri zehleni do nosa, dostanu sa do mozgu a nasledne ho vyzieraju az do poslednej bunky.. fakt, odvtedy nezehlim :D

zita19
6. mar 2014

@jana_eyre Ja som preventivne obmedzile zehlanie na mnimalnu moznu mieru (to znamena, ze zehlim tak raz za 3 mesuace to co je nevyhnutne a nakupujem tak, aby sa to zehlit nemuselo) pred 30 rokmi. Vidis, oplatilo sa. Nevyzrali. A to som ani taku zavaznu informaciu o mozgovyzieracoch ani namala 😀 😀 😀

meluela
6. mar 2014

@lucjaa nie, ludi nepotrebuju cipovat .. vedia ze len ked bude trosku samostatne tak si od teba vysomre iphone ci iny smartfon a vdaka tomu budu mat v databaze permanentne komplet vsetky udaje co potrebuju :D

monhla
3. apr 2014

@lucjaa Treba rozlišovať informácie a "informácie". Nevýhoda netu je v tom, že informácie na mnohých stránkach sú nedôveryhodné. Ak nabudúce niečo zistíš, tak ako prvé si aspoň over na koľkých www stránkach je tá istá info a potom aké sú to stránky.

Niekedy si totiž autori len robia srandu, niekedy chcú provokovať a niekedy sú jednoducho úchylný.

simka1906
1. feb 2015

Bohužiaľ už začali cipovat verejné "prvých" ludí vo Svedsku, takže sa obavam, že pridu na rad všetci ak sa nespamätame.. :(

dejka77
2. feb 2015

@simka1906 A to vies odkial?

tilly
2. feb 2015

??? cooo ??? 😀 😀 to je vtip nie?

adrika1704
2. feb 2015

@lucjaa ahoj.. uplne ta chapem.. nakolko som sama videla mnozstvo videi zpoza velkej mlaky, kde to uz ludom asi trochu prepina a tam sa dobrovolne uz cipuju.. co viem, zatial to vyuzivaju len na osobne prisposobenie v domacnosti.. ale co som pocula, ze fakt to chcu zavadzat (verim ale ze v dalekej dalekej buducnosti).. stylom, ze cip bude sluzit ako uplna identifikacia ludi.. nieco akoby si mala obciansky, karticku poistenca, pristup k uctu.. ale bude to dobrovolne nedobrovolne.. ale ako je ten vtip, ze aj keby nastal koniec sveta, tak slovenska sa to netyka, bo sme 20 rokov pozadu 🙂 urcite sa tu deticky tak skoro cipovat nasilu nebudu 🙂

ikke
3. feb 2015

keby tak niekto vymyslel, ako ludom nacipovat trochu rozumu... 😅

aredhel
3. feb 2015

aj ja som uz o tom cipovani pocula...znie to nezmyselne a smiesne ale kde mate mamicky tu 100%-nu istotu ze je to iba vymysel? tento svet nespeje ku nicomu dobremu a vobec by som sa necudovala ak by o par desiatok rokov toto prislo pretoze niektori ludia uz fakt nevedia co so sebou...

adrika1704
3. feb 2015

@aredhel no.. A sledovala si dnesne spravy na markize? Az ma pot oblial..v nejakej firme vo svedsku to zaviedli namiesto dochadzkocych karticiek