ahojte maminky. prosim vas, ja uz fakt neviem, cim vyprat skvrny od jedla na obleceni,,, este davam len prikrmy, mala ma necelych 6 mesiacov,.. ale to je jedno, ci mrkva, tekvica, jablko... nic nejde vyprat,,, zakazila som okrem podbradnikov a plienok uz polovicu satnika.
vyskusala som Lovelu, ariel pre deti, aj savo na bielizen to detske,,,,, co zarucene pomoze,?? dakujem za kazdu radu
Ja používam odstraňovač škvŕn z Lidla v takom fialovom vedierku. Stojí asi 3€ ale super pomáha, zatiaľ pustilo úplne všetko. 🙂
@evinkakub tiež používam Euronu, za mňa predpierkovy sprej, nariekať nechať pôsobiť cca 30 minut (niekedy nechavam aj viacej ak na to zabudnem) a oprat (alebo stačí horucou vodou osprchovat ak je to ešte čerstvé.
Z Dmky žlčove mydlo. Pred prenim namydlit s tym mydlom a dat normalne prat s Lovelou. Ja som zatial vyprala vsetko. Aj cviklu, mrkvu, hrasok, no vsetko.
Ja namáčam pred praním prádlo do octovej vody a do písania tiež dávam troska octu, všetko mi zmizne mrkva, hrášok aj cvikla 🙂
Joj, dakujem vám pekne za rady... urcite vyskúšam rad radom všetko. Hádam pomôže
Ja nedám dopustiť na oxydoo z Dedry
https://www.dedra.cz/cs/tx0038rd-oxydoorapiduni...
Za mna: Vanish spray, Vanish gel na biele iba, alebo z Lidlu gel oxy-..... (nieco) W5 stain remover. Neviem si spomenut koncovku, ale v zelenej flaske...100% skvrn prec 🙂
Preprat v ruke zlcovyn mydlom skvrny a potom oprat s ostatnym