Ahojte. Krpec bude mat 21. mesiacov. Pekne sa na stedry den vypytal cikat a praktizujeme to aspon 2 az 3 do dna, vacsinou po spanku. Uz aj pocas dna v plienke sa posadi na serblik a cika aj v plienke 😁
Ale jakmile vidim ho tlacit, rychlo posadim, radsej praskne. Akoby nemohol kakat do serbla a jakmile dam plienku sa vykadi 🙆♀️🤷♀️ Myslite, ze ma iba blok?
Náš malý sa sám od seba odplienkoval v 23 mesiacoch, ale ešte 2 mesiace kakal do plienky. Nedokázal sa na nocniku vykakať. Vždy keď sme videli že tlačí, posadili sme na nočník, nešlo, dali sme plienku a vykakal sa 🙂 prešlo to samo, až bol pripravený. Jedného dňa sa mu to jednoducho podarilo. Netlacila by som na dieťatko, je ešte malé
Moja ma viac a na nocnik sa nepyta vobec 🙄
Je to normalne, je to psychika, musi si zvyknut na novu polohu a prostredie a vediet sa pri tom uvolnit, ak bude skusat, neruste ho, nech sa lepsie sustredi. Netlacte na neho, teste sa ze sa pytat cikat, pochvalte a casom mozes ku chvaleniu pozriet do nocnika a hladat kaku, opytat sa kde je kaka, mozno ho to tak zaujme, ze ta bude chciet prekvapit sam 😃
Syn sa prvýkrát vykakal do nočníka, ale zľakol sa💩 tak sme prešli na záchod a tam v pohode 🙂
Musi si zvyknut na polohu. Ja som maleho posadila, ked mu trebalo, chytila za kolena a kecala mu hovadiny a vykakal sa v pohode. Len potom som ho musela stale drzat za kolena, ked si uz tak zvykol. :D raz som nemohla, tak chytil stolicku a potom dlho sa drzal stolicky. :D
@pribinak skusame, netlacim
@ivankamirka ano premyslam skusit rovno na zachodik aj menej cistenia by bolo 😁
@x_mery_x haha mna ked dlhsie sedi zacne objimat a tahat mi hlavu na jeho kolena a skrabka ma vo vlasoch 🙈 v 9tom mesiaci sa uz zle ohnem 🙄
Nemá žiadny blok, má 21 mesiacov, ešte nedozrel.
Blok mu akurát tak vyrobis ak budeš tlačiť na neho
Zatiaľ chváľte cikanie, skúšajte viackrát za deň