Ako je mozne, ze kym dieta nedozreje na odplienkovanie cika do plienky, a vobec to dietatu nevadi... Dieta ma nacikane v plienke a je mu to jedno. A potom pride ten den, ze dieta dozreje, a ak nestihne a cikne do plienky, hned jujka, a vravi, mokre, prosim prebalit. To do vtedy ma dieta v plienke necitlive genitalie a ricku, ze mu nevadi ze ma nacikanu plienku, a zrazu dozreje a uz ma to miesto citlivejsie a vadi to dietatu?
Nie, proste dozreje. Dozreje v hlave, nie na genitaliach. Proste uz vie, ze mu povedali, ze do plienky cikat nema a preto mu to vadi, nie preto, ze zrazu je to iny pocit nez doteraz.
Viete co je zaujimave, ze babatka, ked sa narodia nechcu cikat do zatvorenej plienky. Aktualna skusenost s nasim baby. Prvy tyzden cikal iba ked sme otvorili plienku. Kakal tiez len s pokrcenymi kolienkami nad umyvadlom. Potom skusil par krat do plienky a uz si zvykol. O rok ho to budem odnaucat.
Aj miminku vadí, ked má špinavu plienku predsa. Aj preto plače. A nie, nie je to o citlivosti miesta. Inak velmi divný dotaz...