Čiapočka v byte

jerrz
3. nov 2017

Ahojte maminy. Chcem sa opýtať aký máte názor na obliekanie čiapočky sestonedeliatku v byte? Prišla mamina na návštevu a hovorí že oni dávali čiapočky vždy doma. Ďakujem za názory. .. ☺

pribinak
3. nov 2017

To su babky, prehnane starostlivé a dieta podla nich nikdy nie je dostatočne oblečené
Čiapočka je len začiatok 😠

bibenka1991
3. nov 2017

My sme malej nedavali doma vobec ciapocku

miminkanase
3. nov 2017

My sme davali, napr. vo Francuzsku nedavaju. Aspon chranis uska. Moji maju teraz 8 mesiacov a zvykli si tak, ze maju pri hlavke aspon plienku. Zalezi od toho, ci mas v byte prievan, ci spia pri otvorenom okne a otuzujes postupne. Vzdy treba skontrolovat, ci sa im za uskami netvori taky povlak, co trosku smrdka, vtedy vies, ze sa velmi potia a nerobi im to dobre. Zalezi aj od toho, ci babetko ma vlasky alebo nie.

alice.jant
3. nov 2017

Asi zalezi ako mate doma a ako obliekas babo...to musis ty vediet...ak vam v dome prefukuje tak tenkú bavlnenu mozes zase uškodiť mu iste neuskodis, urcite ale nie zimne čiapky; ak mate teplo tak zbytocne akékoľvek.

lorela
3. nov 2017

Nedavala som ciapocku, podla mojho nazoru a odobrenia pediatricky 🙂 nie je ciapocka v byte potrebna, zvlast nie vo vykurovacom obdobi. Prave naopak, horsie je prehriatie dietatka. No a imunita, ta sa, okrem ineho, buduje aj miernym postupnym otuzovanim a nie babusenim.

jeennyv
3. nov 2017

Pozri predtym davali dnes nie..o co je horsie predtym a skusenosti fakt echt zien co mk nepoznali, ako teraz..babu neuskodis na beton...sud podla bytu, ako mate teplo, zimsie....ja stale vravim...jasne su ine podmienky, ale vychovali nas mamy, babky zle?????a to sa nepytali kazdu blbinu na mk..

grundia
3. nov 2017

My sme dcére dávali keď mala umyte vlásky. Bola decembrova a mali sme ešte staré okná,tak prefukovalo cez ne.
Asi po 2hodinach sme dali dole.

pininka
4. nov 2017

V zime som babatku davala, dcerka je jarna, jej som uz nedavala, ale tiez sa ma to babky pytali. Najviac boli v soku,ze deti nedavam do perinky, no mne sa tak lepsie kojilo a druhy bol na jiske po narodeni,tam vobec neboli v perinke.

diablikovci
4. nov 2017

Ja som mala takúto. Chráni to uška ale zároveň má dierky aby sa hlavička neprehriala.

lusyc
4. nov 2017

Moja v inkubátore čiapku nemavala, potom v postieľke na oddelení len ked boli tuhé mrazy a vo vnutri bolo zima aj mne. A doma len na chvilu po kúpaní, potom uz bez čiapočky. Ale celkovo na ciapku si nevedela zvyknúť a bol problém dať ciapocku aj na von.

bosoriak
4. nov 2017

Nedavala som ani jednemu dietatu. Dokonca ani vonku, ak bolo nad tych +- 18 stupnov.
Vsetky prezili zatial 🙂

kormelia11
4. nov 2017

@jerrz decembrovej som dávala syn sa narodil v marci tomu som dávala len po kúpaní a potom dole záleží od toho ako mate doma

deti95060810
4. nov 2017

my bývame v rod, dome - mali sme troška chladnejšie ako v bytoch takže čiapočka na hlavičke bola....

janulka1802
4. nov 2017

Nedávala som ani marcovému ani januarovemu synovi

dai
4. nov 2017

My mame doma stale 25 plus, ciapocku som nedavala...