Chrbtica 6-mesačného bábenka

anonymdonyma
17. júl 2021

Ahojte , mám stres kvôli vývinu chrbtice malej . Už cca týždeň som si párkrát všimla že matrac v postieľke je akoby nervovný . Neriešila som to že to sa mi iba zdá a dnes som prevliekala postieľku a zistila že pri skladaní postieľky sme zle uložili rošt a v strede padol . Takze mala cca týždeň spala na nerovnom v akoby jame . Kvôli tomu sme mali aj často falošný poplach na monitore ale to sme ešte nevedeli prečo . Prosím vás je tu niekto kto sa vyzná a vie poradiť či to už mohlo malej uškodiť , či ísť doktorke alebo to iba spomenúť až na poradni ?
Ďakujem za každý názor .

simsalabim
17. júl 2021

@anonymdonyma tyzden jej rozhodne nemal ako uskodit.

bagre
17. júl 2021

@anonymdonyma nemusíš sa báť a ani to nejak riešiť ak to bolo týždeň /zober si koľko krát deti zaspia kadejako pohužvané, na plyšákoch atď.../

zuzikak
17. júl 2021

neboj sa, malicka bude v uplnom poriadku. V brusku bola ovela viac postlacana a vykrutena 🙂 Ak lekarka prezrie, ze je dieta v poriadku, neriesila by som to. Aj keby to boli 2 tyzdne - je to kratka doba na to aby sa jej mohla poskodit chrbtica. Za tie 2 tyzdne sa nevyvinie na nenarastie tak aby to malo nejaky dopad pre babo.

anonymdonyma
autor
17. júl 2021

Ďakujem dievčatá 🙃 pôjdem spat kludnejsia lebo cely deň som mala infarktové stavy skrz to

andreatytler
18. júl 2021

@anonymdonyma Vobec by som sa nebala. Tolko vela krat syn spal v nasich naruciach rozne pokruteny....nema ani naznak porusenej chrbtice.