Chrápanie otca i izbe, kde spí bábätko

silvika1974
4. jan 2015

Prosím Vás máte niekto skúsenosti s chrápaním otca v izbe, kde spí bábätko? Môj manžel veľmi chrápe a v marci sa mi má narodiť 4 dieťa. Najmladšia dcéra už má 11 a vtedy keď sme ju mali v spálni ako maličkú tak toľko nechrápal, tak si nepamätám ako to bolo a okrem toho vtedy chodil ešte na týždňovky. Ak s tým máte skúsenosti, prosím napíšte mi či sa vám deti budia, alebo vôbec nereagujú a ak áno tak či od narodenia alebo až keď sú staršie a podobne. Ďakujem za odpovede.

stary_ujco
4. jan 2015

Klidek pohoda. Mimino uz teraz v bruchu pocuva otcovo nocne kvilenie. Po narodeni aspon bude podla zvuku vediet ze je doma... A nejake chrapanie neni problem. Ved kolko matiek uspava deti vysavacom alebo prackou.

snazilka1983
4. jan 2015

Moj muz tiez brutal chrape a malej to vooobec nevadi. 🙂

jaruska8
4. jan 2015

Môj chrápe ako drevorubač, no malej to zjavne nevadí, lebo ešte chrní s nami, má 4,5.😜😀

silvika1974
autor
4. jan 2015

Ďakujem za komenty, bála som sa, že to budeme musieť riešiť ako moja švagriná. Povedala mi, že stále v noci do švagra štuchá a ccká aby nedajbože nezobudil malú. Ja by som bola rada, aby sa manžel v noci dobre vyspal, lebo každé ráno cestuje do práce o 5:00 autom 100 km.

eeffka
4. jan 2015

@silvika1974 je to neprijemne, ja chrapajucich ludi znesiem ale "neoblubujem", predpokladam ze manzel mal v case 1. dietata tak 20kg minus... lebo toto je problem 80% chrapajucich chlapov, nadvaha/obezita
ciastocne pomoze otocenie na bok...ale zasa koho to dlhodobo bavi

emily76
4. jan 2015

@silvika1974 nasim to teda nevadilo.... dcerka navyse od narodenia chrape tiez, co ocino okomentoval slovami.. ty si teda urcite moja 😀 😀 Takze som to mala stereo v noci 😵 😵

mamutka
4. jan 2015

ani nasmu to nevadilo, vadilo to jedine mne.... ked uz dieta konecne zaspalo, ja som nemala sancu, lebo muz chrapal. Zabila by som ho 😒 stuple do usi sa nedali, aby som maleho pocula, ked sa zacne mrvit na kojenie, nuz, takze tak 😀

silvika1974
autor
4. jan 2015

@eeffka áno mal tak o 10 kg menej, takže ja viem prečo chrápe,no a ja som si zvykla. Čo už. 😒 Viem zaspať aj pri chrápajúcom mužovi. Naučila som sa ako mladé dievča, keď som bývala u babky. Môj dedo bol ako motorova píla.Len som nevedela,ako je to s malými detičkami. Keď som mala staršie deti malé, tak ešte nechrápal, teraz je ako môj nebohý dedo. 🙂

0silvia0
4. jan 2015

@silvika1974 nerob si starosti, aspoň dieťa nebude precitlivelé na zvuky a nebude sa časom budiť pri každom zvuku. Možno bude mať otcovo chrápanie ako uspávanku 🙂

kofoluska
4. jan 2015

@silvika1974 Moj muz tiez chrape. Nie kazdu noc a nie stale, ale ked uz spusti, stoji to za to 😀 Maly spava so mnou, mm spi v detskej (samozrejme nie kvoli chrapaniu, ale kazdy sa takto lepsie vyspime vratane krpca, ktory odkedy spi so mnou, spi celu noc), ale ked sme u svokrovcov ci mojej mamy ci niekde na dovolenke, spavame v jednej izbe. Maly s chrapanim problem nema, to skor ja 😀 Takze nebala by som sa. 🙂

zabina27
4. jan 2015

moj tiez chrape a malemu to vobec nevadi. ked ja neviem zaspat, tak vyzeniem muza zo spalne no a potom si potichu liham, aby som maleho nezobudila, ale to uz sa mrvi 🙂 na moje opatrne pohyby reaguje, na motorovu pilu nie 🙂 ale mam zly rytmus suchotania 🙂

anka96
4. jan 2015

@silvika1974 môj mm chrápe že ho určite aj susedia počujú a to bývame v dome malinký si zvykol ked sa náhodou v noci zobudí a vadí mu chrápanie tak "zacmuka" a spí ďalej 😀