ahojte, ocko je chory, este neviem ani co mu je, ma vysoku teplotu (mozno chripka) a mame 2 izbovy byt. Nie je to nebezpecne pre 4 mesacne dieta, ktore nebolo este ani ockovane (kojime materskym mlieckom)? Nemam ho tu ako separovat, a nechcem podliehat panike, tazko povedat co v takomto pripade, poradite? :o)
ocko nech nosí rúšku na ústach a nose,ak je v jednej izbe s dieťatkom,často vetrať je správna rada
Ja som to tiez tak riesila.....ked mala mala asi tri mesiace.....mala som strasnu chripku.......tak som si dala cez usta a nos rusku.....,a mala bola v pohode.....na rozdiel od postarky....co skoro dostala infarkt...ked som jej s ruskou cez pol tvare otvorila dvere🙂 🙂 🙂
@tinuska4 nerobila by som z toho velku vedu. Aj my sme boli chori, ked boli dievcata male. Ziadne rusky sme nepouzivali. Dokonca sme fungovali v jednej miestnosti. Vela sme vetrali a ten, kto bol chori, chytal babatko co najmenej. A ziadne pusinkovanie vtedy. Inak, moje dievcata pokym boli kojene, tak neboli vobec chore. Nejake naznaky soplikov boli, ale behom dvoch-troch dni bol pokoj. Dokonca sa raz stalo, ze starsia mala dost velku nadchu a v nestrazenej chvilke mladsiu pusinkovala a mladsia to vobec nechytila. To materske mliecko je genialna vecicka 🙂
baby ste super, dakujem, nerobim z toho velku vedu, len som fakt nevedela ako sa chovat v takejto situacii, oco dnes spi na gauci :o)))
@tinuska4 ahoj pokial ho/ju kojis tak ju tvoje mliecko chrani, je lepsie ak sa tatinko dietatka moc nechyta 😀 ale nemusite ho zatvarat...
Pridaj si vitamin C to sa dostane aj do mliecka a babo bude v pohodke...
To iste ak by si bola ty chora, babo bude mat z mliecka uz od teba vytvorene protilatky...
Castejsie vetrat ine ma nenapada...