Ahoj mamky 🙂 Chodim s mojou 8 mes.dcerkou do dets.kutika a nasla tam super vec...taka vecicka ktora vydava zvuky nacstyroch kolesach a hore ma drzadlo...chytila sa toho drzadla a posuvala dopredu a robila krociky za tym. Do.kl.choditka ju nedavam lebo som citala o tom mnoho zleho...ale aka je situacia s takymito choditkami...je to zdraviu tiez mebezpecne? Do nicoho sme ju nikdy menutili..vsetko sme nechali na prirodzeny vyvin...aj stvornozkovanie aj sedenie aj stavanie pri nabytku.....vsetko sa naucila sama...ale neviem ci nato ucenie chodit nieje priskoro...
Tieto choditka ci co to vlastne je su dobra vec. Len pozor na parketach sa zvyknu niektore smykat. Mali sme to pri prvom, druhemu stacil detsky kocik. Ak to robi sama tak ju predsa nenutis ale uci a vyvija sa sama.
@nikoletka_h - pri takychto tlacitkach - choditko tomu radsej nevrav, bude tu zla krv 😀 - dieta trenuje rovnovahu a vsetko robi vlastnou silou, neni na tom nic zle...postavi sa, drzi, krocikuje.... taketo volaco myslis, ze? Su take (haba, ikea), kde sa da nastavit intenzita otacania kolies, podla toho, ako dieta uz dobre chodi alebo podla toho, ci mas laminat ci koberec)
Diky baby 🙂
@anjelicek26 ano ano presne na tom som myslela 🙂
@nikoletka_h použivala som pri oboch detoch, super vec 😉
To choditko co tlaci je uplne v poriadku moj maly ho mal velmi rad a hlavne to ze mohol chodit aj niekde inde ako popri nabytku a pri tom stale musi zapajat vsetky svaly a rovnovahu
ja som pri tomto druhu citala, ze nespravne sa nauci drzat telo, lebo pri tlaceni je nahnute dopredu.
Nas maly dostal take od Fisher Price, ktore sa dalo aj poskladat a na na nom bavil aj po sediacky.
Ale musim povedat, ze aj ked som skusala aby sa toho chytil ked zacinal chodit, padal, lebo ho to neudrzalo. Tak sa naucil pekne sam popri nabytku a uz ked sam dobre chodil, tak az potom s nim lietal rad po byte 🙂
taketo choditko je trochu lepsie ako obycajne ale tiez nie zdrave chodit sa nauci aj sama...