Chodíte s deťmi von, keď majú soplík?

vasjar
4. nov 2022

Ahojte, syncek (1,5r) už skoro týždeň ma soplik. Boli sme pár krát s nim vonku, lebo doma sa s ním nedá 🙂
Mali by sme ten soplik s nim vysediet doma? Ci môžeme chodiť aj von?

silvia2013
4. nov 2022

@vasjar to fakt?

pribinak
4. nov 2022

@vasjar áno, Insk by sme sedeli doma pol roka.

dzulli1980
4. nov 2022

Pokiaľ nemá teplotu, prechádzky a čerstvý vzduch mu len prospeje.

@vasjar

bublinka1426
4. nov 2022

@vasjar samozrejme, akoze nie zrovna medzi dalsie deti moc ale sople mame kazdy druhy tyzden teraz tak doma trcat zrovna isto nie okrem toho vonku s aim lepsie dycha.,ak neni horucka preco nie. aj deti potrebuju cerstvy vzduch

nina004
4. nov 2022

@vasjar Chodím so synom vonku v každom počasí aj pri chorobách ako sople, kašeľ atď. Len keď má teploty alebo deň po očkovaní,keď boli horúčavy ,tak sme nikam nešli. Len keď je chorý ,tak sa snažím ,aby sa nezadýchaval,takže len prechádzka a to podľa toho koľko sám zvládne,niekedy je to len malé kolečko okolo domu a žiadne prechádzky medzi deti ,aby to niekomu nepredal

vasjar
autor
4. nov 2022
rik01lulaka
4. nov 2022

Ja chodím na krátke prechádzky von s deťmi aj keď sú choré, samozrejme nesmú mať teploty...

jarnajar
4. nov 2022

Áno, ak nemajú teplotu. Ale vyhýbame sa rušným ihriskám a vnútorným priestorom.

mikadooo
4. nov 2022

@vasjar áno, so sopľom, kašľom sme chodili von. Akonáhle mal teplotu, hoci aj len 37,1, tak sme boli doma. Keď bol bez teploty, chodili sme von, aj dr nám povedala, že pokojne môžeme.

tianna
4. nov 2022

Môžeš, ale ideálne s takým malým keď nie je úplne fit v kočíku ak ti teda vydrží. Žiadne behanie či Ihrisko. Mne tak aj dr. odporúčala.

kallanchoe
4. nov 2022

@vasjar samozrejme,že áno....pokiaľ nemá teplotu je vzduch najlepší,pomôže uvoľniť noštek a sople sa pekne spustia a pôjde to von.... Práveže keď majú sople treba chodiť von,aj keď fúka,je hmla..... to nevadí,hlavne že to ide vonku z nosa....

patka06
4. nov 2022

Na soplíky je pobyt vonku najlepší - uvoľnia sa a ľahšie idú von
Pokiaľ nie je teplota, nie je dôvod sedieť doma, pokojne môžte ísť na prechádzku, dieťa primerane oblečené, aby sa nepotilo

evulincula
4. nov 2022

nevidim dovod, preco by ste nemohli ist von. mozno je to este lepsie ako sediet doma zavreti dva tyzdne a cakat, kym soplik prejde🙂 pobyt vonku je zdravy, aj ked je chladnejsie pocasie.

nikpa
4. nov 2022

@vasjar jasné, že chodím. Pokiaľ nemajú teplotu tak chodíme von stále.

zorkahorka
4. nov 2022

Mojho vtedy davam vonku do kocika aj spat. Lepšie sa mu dycha

kataka10
4. nov 2022

@vasjar ked ma zlte sople, von nechodime, kym sa ako tak neprelieci. Samozrejme zalezi aj od rocneho obdobia a pocasia.

titla
4. nov 2022

To zalezi od vela faktorov. Ak nema teploty a nie je to nejaky zeleny husty hlien sprevadzany dusivym kaslom, ano idem s nim von. Praveze cerstvy vzduch irobi dobre. Na co ale dbam, aby sa fyzicky velmi nezatazoval, cize ziadne odrazadlo, behanie, lietanie... ideme sa prejst.