Chodiť kočíkovať aj napriek coronavírusu?

zoouzik
14. mar 2020

ahoj maminky, a aj nemaminky a ostatny narod 😊

zaujima ma aky mate nazor na prechadzky s kocikom vonku v tieto dni? Idete do prirody alebo len tak po sidlisku alebo ste sa rozhodli byt s detmi vyhradne doma?

deti95060810
14. mar 2020

vidím maminky kočíkovať ...skôr po menej frekv. uliciach.

sasa1310
14. mar 2020

áno vidím. Videla som aj s igelitom na dážď nasadeným na kočíku, preventívne.

smejko25
14. mar 2020

Urcite kocikovat 🙂 hlavne osamote nie medzi ludi 🙂
Ja by som tiez chodila ale jeden clen nasej rodiny nemohol vyckat v zahranici a musel sa silou mocou vratiti domov takze budem kocikovat jedine po dvore

lenuliatko84
14. mar 2020

Zostan doma a daj ho na balkon alebo terasu.ak sa nakazite bides nadavat na cely sve a vinna budes ty sama

h2
14. mar 2020

@zoouzik Podľa mňa v pohode. Ale veľmi záleží na tom, kde bývaš. Či v meste, v bytovke, kde sa s kočíkom nemôžeš vyhnúť použitiu výťahu a na uliciach je plno ľudí. V takom prípade by som asi nešla nikam. Ak bývaš v dome, v tichej ulici, kde nikoho nestretneš, tak bez problémov. A do prírody tiež.

ukulela
15. mar 2020

aj lekari odporucaju pobyt na vzduchu, vitamin D ... ja musim s malym ist von, min kazdydruhy den, lebo by ma piclo z neho. ale teda v max moznej miere co najdalej od ludi. pozor na vytah/spolocne priestory a podobne.

linda2766
15. mar 2020

Ja s malou tiez chodím von lebo potom je doma na nevydrzanie...dam ju do kočíka, nákrčník jej dam na pusu a kočík zavrem úplne mam taku striesku ktora je úplne zavretá len z boku je diera...tak to uz by ten virus musel dat šípku cez tu bočnú dieru...vonku sa okoloiducim vyhybam tak, ze ich bud obidem na dva metre alebo prejdem na druhú stranu cesty a ja mam rusku na tvari a na tom ešte šál...