Chodili ste na kupalisko s par mesacnymi detmi? Nemoze detom uskodit ta chemia ? Predsa len v tych bazenoch su riadne sajrajty. Dakujem
chodime na kupalisko s rocnym, skor by som asi nesla ale ani nam to tak nevyslo, kedze je letne dieta 🙂 chemiu tam sice pouzivaju ale nemyslim si, ze si mozu dovolit pouzivat nejaku, ktora by mohla detom uskodit, nas zije a je spokojny aj po navsteve kupaliska
S pár mesačným určite nie.
Také malé dieťatko ešte nemá stabilnú termoreguláciu veď nemôžeš v bazéne skontrolovať presnú teplotu vody , a pokožka prvé mesiace je veľmi citlivá nie len na chémiu ale aj na slnko. Osobné ja by som nerizikovala.
@hermiona12 myslela som konkretne 8m
Nie. Načo?
8m staci vanicka na balkone 🙄
@jabadabadu tam je ale vacsinou slana voda a prisnejsia kontrola, kedze je to pre babatka vyslovne 🤷♀️ na detske plavanie chodim aj ja s malym od 6M ale hej nevidela by som to s tymi kupaliskami tak tragicky 🙂
Aha tak to je už väčšie babatko, no pred tým ako ísť na kúpalisko zistila by som všetky podstatné informácie o výbave detských bazénov aké tam majú to by mali mať uvedené na stránke keď takú majú .
@jabadabadu myslis rozdiel medzi tym kde plavaju skvrny opalovacich kremov, nacikaju macky v noci, naseru vtaci, popada listie zo stromov vs. bazen kde mozes vojst len po sprche v kupacej ciapke? hmmmm veru ktovie aky je rozdiel 😉
Nešla by som, nehygienické. A silnému slnku sa treba strániť.
@jabadabadu hlavne ze je tvoje kvalitne, uf som rada 🙂
Nie
My sme boli na dovolenke keď mal 8 mes a neuškodilo mu ani slnko ani voda a dokonca sa dožil 11 narodenín čoskoro bude mať 12 😄
Ja som bola s 8mesacnou a co citam v skupine tak bezne chodia… umyla som ju pred odchodom detskym syndetom priamo na kupalisku, nemala ziaden problem 🙂 neter pred rokmi bola na termalnom kupalisku mala cca rok a potom tusim zvracala/hnackovala, zrejme z vody ktoru nacucala. Nikdy nevies 🤷🏻♀️
A co sa tyka slnka- plavky s dlhym rukavom a ciapky s predlzenim az na krk z latky s UPF50 uz najdes dnes hocikde.
Chodili sme nosili sme si malicky nafukovaci bazenik napustili sme ho s muzom pod sprchou a cvachtala sa pri nas na deke pod stromom aby ju neupieklo.mala 9 mesiacov.dalsie leto uz.sa kupala v detskom bazene hlavne davat pozor nech nepiju tu vodu chodit sa kupat zrana ked je tam po clenky vody a kazdy den tu vodu menia nevidim dovod tam neist.
Nie. Ani s jednym som do 1 roka do verejneho bazena nechodila. vydrzali sme. Dr neodporúčala,lebo dueta sa moze lahko napit vody a moze mat hnacky a grcacky.
asi od 9 m sme sem tam sli na plavaren
nechodila som tam s nimi - nie je jednemu dietatu tam ujde moc, navyse je to teple (a niektore detske bazeny zase naopak kvoli hygiene maju takmer ladovu vodu), takze nie. Starsie deti sa s tym vysporiadaju snad uz lepsie. Parmesacnemu staci nafukovaci bazenik s minimom vody.