Mam otazocku.. Moja princeznicka ma 11m.. Ked mala 10m zacala sa pustat a zacala sama chodit, ze az utekala..ja som len bola za nou s natiahnutymi rukami, lebo obcas sa potkla tak aby nepadla...a zrazu po 3tyzdnoch prestala chodit. Proste postavim ju a nechce ani len stat sama prehyba sa dozadu akoby ani stat nevedela na nohach, ked ju chcem pustit ze nech kraca tak si sadne alebo ma rychlo chyta za ruku a ked jej ju dat nechcem zacne chytat nervy a mrnkat. Nespadla, neudrela sa proste nic..ale akonahle ma za ruku drzi tak az uteka. Nechapem preco prestala cupitat sama z nicoho nic? ... Iba popri nabytku chodi alebo ked ju chytim za ruku..Stretla ste sa niektora s tym? Co s tym?
A nebola si niekde prec, alebo nebol nejaky stres v rodine? Ja ked som odchadzala do nemocnice na operaciu mala v pohode chodila, prvykrat bola bezo mna dva dni a prisla som domov a ona prestala chodit. Nastastie asi po tyzdni sa to vratilo. Ak by to u vas trvalo dlhsie urcite by som zasla k lekarke.
@iv33 Podla mna sa nemas coho obavat, malicka su k tomu vrati, este len skusa tak ju nechaj nech sama na to pride. Nasa to tak mala z otacanim na brusko. Z nicoho nic zacala a potom z nicoho nic prestala, aj ked som ju ja dala na brusko strasne mrncala. Tak som to prestala robit, nechala to iba na nu a casom zacala zasa sama sa prevracat 🙂
Mozno sa boji pustat ak padala,prip.si zvykla na chodenie za rucky. Nas zacal chodit v 9.mes.,strasne padal a potom len za ruku chcel chodit. Prestal sa pustat,trvalo to mozno 2tyzdne a teraz uz sam beha po dome. 😊
My mame teda len skoro 5m chlapceka, ale podobne sme mali s prevracanim sa na brusko.. asi v 3,5m zacal stale sa prevracal a zrazu prestal..tak aj vyse tyzdna.. a potom zase zacal 😊 Myslim, ze sa nemusis bat, niekde som citala, ze to tak deti robia, ze neco zacnu a potom prestanu a potom zasa zacnu 😊