Dobry den popisem strucne situaciu nakolko to nie mna sa tyka ziadam o rady ze kam dalej?
Ide o moju kolegynu!
Je slobodna ma 32 rokov. Pracuje ale a tu to popisem ako viem od nej.
Takze ma 2 deticky vo veku 6 a 4 roky sice zije v spolocnej domacnosti s otcom deticiek no nastal u nich velky zvrat vo vztahu.
Ktory vyostril az v alkoholizmus u ich otca, dovod ja neviem posudit ale
Tato mamicka pracuje u nas na hale. Deti su zatial v skolke a ci chcem nie budem asi drza ale prosim tu pre nu za
1 rady kam sa ma obratit lebo ich otec nieje na RL jej prianie je aby to tak aj zostalo.
2 vyzivne absolutne ziadna sanca milostivy pan sa k detom niejak nehlasi ani ked ich ma "pod nosom" ma vraj skoro 2r neplgny OP a ani ho to netrapy.
3 hlada nove byvanie no neuspesne lebo do najmou nechcu deti.
4 tento jej "muz" aj ked dala by mu iny nazov! Holduje alkoholu odkedy sa zamestnala, a tu je najvacsi kamen urazu!
Je to uz polrocne trapenie denno denneho alkoholika pocozerat a pocuvat ako ich vyhadzuje ako dobije ich "mater" ked mu neda este do krcmy atd atd atd je to pisanie na dlho ...
Hladam vecne rady kam sa ma mamicka obratit.
zbierka ? tak to napíš ľudiaľuďom.sk
Kontaktujte sociálku, deti dať do domova, ideálne na adopciu a tzv. matku zbaviť svojpravnosti a vykastrovať. Hrozné, aký život tým deťom prichystal.
@heleninamama a matka moze za to ,ze jej partner prepadol alkoholizmu? to akoze teba zahlasime socialke nech ti odoberu decka lebo si na hlavu a co ty das deckam aky priklad do buducnosti?
@heleninamama prosiiiim?
Radsej vas prispevok budem ignorovat alebo si to precitajte znovu lebo ste napisala somarinu a teda poriadnu!
@deti95060810 pozrela som stranku "zbezne" skusim sa nakontaktovat.
@laura2410 To si akože myslíš, že luskneš prstom a zbierka sa rozbehne....mamičky sa budú pretekať, ktorá dá viacej? Sa spamätaj....na nete je milión podvodníkov so "zbierkami" a srdcervúcimi príbehmi :( Kamarátka nech kopne do riti toho alkoholika a na začiatok smer najbližšie Krízové centrum pre týrané ženy a šup do práce.
@laura2410 to je ta ista znama z dediny, co minule? Ci dalsia?
@laura2410 kamarátka nech si v prvom rade nájde ubytovanie - či rodina či prenájom bytu, prípadne nejaké krízové centrum....potom súdnou cestou určiť otcovstvo a výživné.....ale ak sa určí otcovstvo (čo potrebuje k určeniu výživného), musí byť otec aj v RL detí....tá zbierka - no možno by to prešlo u vás v práci, kde ľudia tvoju kamarátku poznajú....ľudiaľuďom - tam je toľko podvodníkov že už len blbec tam prispeje...možno ešte na osudy ktoré boli zverejnené cez V siedmom nebi- tam človek aspom vidí že je to reálne a nie podvod.....Musí sa spolahnúť sama na seba prípadne svoju rodinu, to nie je že mám deti a potrebujem byt tak nejaký dobrodinec jej ho podaruje alebo ponúkne....a dá sa nájsť aj prenájom s deťmi len treba hladať....takže najskôr odísť-hladať bývanie a potom výživné - ale bez toho aby bol otec v RL to nepôjde
"ahoj, obrátiť sa môžeš na tieto organizácie, určite ti pomôžu! Tu je zoznam: https://www.modrykonik.sk/help/#cat-life-situation "
Ved ked robi nech si vezme požicku mensi byt a nech spláca ja mam tiez a myslim že tie splatky sa daju utiahnuť