Ahojte baby, chceli by sme ísť s našim 2m drobcom za rodinou 200km na jeden deň na otočku. Cestujete s takými malými deťmi v tejto dobe?
Ano, prave take male to zvladaju super. My cestujeme s detmi od malicka. Ked mala dcera 5m, zvladla 10h cestu do Chorvatska.
Vsak ak idete vlastnym autom tak preco nie - najlepsi vek na cestovanie. Vlakom alebo autobusom by som nesla autom/lietadlom
Bez problemov
My sme išli prvý krát s malou vlakom k mojim rodičom 450km, keď mala 3m. Ovšem nie na otočku ale na týždeň. Naspäť som išla s malou s kamoškou autom a to bola nekonečná cesta…stále sme niekde stáli kvôli prebaľovaniu, kojeniu, odgrgnutiu… ten vlak bol praktickejší. Naposledy sme išli teraz v nedeľu, má skoro 8m. Všetky cesty zatiaľ v pohode.
@prasiatko30 ano ideme autom, a papáme um tak neriešim cicky atď.. samozrejme dali by sme prestávky jednu- dve aby sa natiahol von z vajka
Cestovali sme s 6 dnovym bábätkom 400 km domov, keďže sa narodila neplánovane na druhej strane republiky, bez problémov, raz sa zobudila, uprostred cesty, prebalila som, nakrmila a šli sme ďalej. Ja som bola tá čo to zvládala horšie... Od vtedy je naša cestovateľ, má " najazdených" cez 200 tisíc autom a ďalšie km lietadlom, vlakom aj loďou. A cestuje veľmi rada...
My tiez odmalicka davame stvor pat hodinove cesty autom. Ked bol mensi, prespal ich cele, teraz davame prestavky na didz a prebalenie, ale inak bez problemov.
Ak mu cesta v aute nerobí problém, tak prečo nie. Pre našu bola už hodinka cesty veľa. Ak zaspala, tak max. na 30 minút, 5 - 10 min vydržala v kľude a potom plač. Teraz má 7 mesiacov, a tú hodinku už raz zvládla, ale musela som ju nonstop zabávať. 😅
My od mala aj s jednou aj druhou, prva od babatka prespala celu cestu (230km) druha vo vajicku hukala ako pavian, zlepsilo sa to ked presla do klasickej sedacky v smere jazdy, spi skoro celu cestu ma 10mes
Ak to správne načasuješ, možno ti aj celú cestu prespí.
od narodenia, v podstate kazdy tyzden, +/- 200km na otocku, aj "v tejto dobe", zboznuje cestu autom 😀 denne jazdime
Keď treba tak ano