Ahojte baby, idem si po radu. Neviem ako vaše ročne detičky,no moja strašné nerada cestuje . Po polhodine plač akoby ju trhali,nechce ani cumel ,ani nič. jednoducho nemá rada dlhšie ako polhodinove jazdy autom. No a čaká nás dovolenka,kde nám bude trvať cesta 4 hodiny. Nejaké tipy ako to zvládnuť? Normálne uvažujem,či nepôjdeme v noci , ale tak ideme.len na Slovensko a na hoteli máme izbu až o 14. Hod, tak neviem čo by sme robili napr. Od šiestej rána 😂 nejaký tip?
Kde sa da tak cestovat vlakom. Pre takto male deti je to zazitok.
Teraz sme boli s rocnymi dvojickami pri mori autom, vyrazili sme v noci a prespali celu cestu - 8hodin.
Cesta naspat bola za dna, mali sme dve puazy na jedlo a prebalenie a viac boli hore ako spali, bez problemov zvladli vsetko, nebol problem, ktory by chrumka nevyriesila
S jednym v pohode, mne tak rucali dvaja vzadu. Kazdu pol hodinu - 45min. prestavka na odpocivadle a nejake chrumky. Ked to mate len na SK to zvladnete a ak bude niekto sediet pri nej a zabavat ju tak to bude ok.
idealne ist na spanok 🙂 my sme zvykli chodit na spanok, aspon pol cesty prespal, potom prestavka na jedlo po nejakom case po zobudeni a uz nejako sme to zvladli
@denithestrange1993 no ja ti neviem ale teda moje dieta neposedelo (a stale neobsedi ani 5 min.), ako rocny este nechodil, tak sa snazil stvornozkovat v tom prijemne cistom vlaku 😵💫 pripadne za ruky chodit hore dolu, akoze ked nespal, bolo to celkom narocne, teraz ma dva a ano uz je to zazitok ale v roku 🥴 ale tak kazde dieta je ine a kazdy najlepsie vie co zvladne a co nie, pre nas ten vlak (aj autobus a lietadlo) v roku bol des 😂 teraz ma dva a uz sa s nim cestuje super, pozera z okna, zabavi sa tym a tak
@petamich my sme zvykli aj v tom obdobi cestovat a nebol problem. Tak clovek tolko pochodi s tym dietatom,popripade vymysli nejake aktivity v sede- knizky, albi pero,hracky,ked je dlha cesta aj nejaka rozpravka (co si budeme klamat 😂). Nasa ale az taka neposedna nikdy nebola,cize neviem porovnat.
Mozte si dat kazdu polhodinu, hodinku prestavku, nemusi to byt hned restika s ihriskom, kludne aj hocikde po ceste v dedine zaparkovat a nechat ju "vydychnut", pobehat