Existuje prosim niečo - samozrejme bezpečné- aby deti (2 r. a 3,5 roka) prespali noc v aute?
Nieco po com budú lepsie spať.
Ideme na pohreb blizkeho pribuzneho, deti neradi cestuju, chceme ísť na noc, ale bojim sa, ze sa zobudia a nebudu chciet spat, ak budu obe plakat cely cas, to uz ozaj nedam😭
Prosím, nesudte, ublížiť im nechcem😔
Ďakujem
Dithiaden, ale informuj sa u pediatricky
Niekedy staci dat aj kinedril- teda mna vzdy uspava.
Diathiaden, Promethazin sirup - obe na predpis. Vedľajším účinkom je spavosť.
Ja som dala mojej 8 ročnej kinedryl na cestu lebo jej zacalo bývať zle. 1.krat to mala, polku tabletky a prisaham,že o 17 tej ho dostala a spala do ďalšieho dňa do 9:30 😬
Dithiaden
Max kinedril by som im dala.Akoze Dithiaden a pod. len kvoli ceste mi pride cez.
Ak im býva zle dala by som Kinedryl, určite by som nedávala lieky len tak, aby spali.
Neviem aká dlhá cesta vás čaká, ak by sa aj počas cesty zobudili, radšej ich zabaviť - predpokladám, že s nimi nebudeš v aute sama.
nic prirodne neexistuje, riesila som to nedavno s pediatrickou, kedze sme chceli letiet s muzom do USA a 18 mesacna by taky dlhy let nedala. u nas kinedril nema uspavacie ucinky a dithiaden by som ja osobne tak malym detom nedala.
Aká dlhá cesta to má byť? U nás Kinedryl vždy zabral aj proti nevoľnosti aj deti "uspal". Ináč, také malé deti Ti v aute zaspia a ak nezastaneš, tak sa nezobudia. Stojte naozaj len ak musíte.
Baby a zzzQuill?? Som laik, co sa deti tyka. Len sa pytam. Je to volne dostupne zele a ja spim po nom jak dudek :D nie ze by som to potrebovala. Ale v poslednej dobe padam do postele taka unavena, zbita, vystavena, ze paradoxne nevladzem ani zaspat.
Idem si to vygooglit, ci aj deti to mozu. Ja to odporucam a este je aj "mnam" 🙂 co by mozno deti potesilo. Len idem fakt overit vek, od kt.je to vhodne podavat, nechcem trepnut, sorry :-/
@sovica ja mavam uplne to iste. Pozorujem najma, ze poobede ma lame v praci (unava na umretie, ani kava nezabera) a neviem sa dockat postele doma, a ked uz konecne zdrhnem domov, robim vselico ine, len nespim. Aj ked zalahnem, zhasnem, mobily odlozim, furt mi ide hlava o blbostiach a prehadzujem sa a tiez len cumim do blba do priestoru. Praveze mne to zzzquil zabera, aj ked som ho uz uzila pred polh a stale tu sliedim. 🤣 Dnes je nejaka vynimka asi. :D Ale najma uplne prvykrat, ked som to uzila, sa mi zdalo, ze som tak "slastne" paralyzovana telesne, neviem to opisat, ze keby som sa aj chcela pohnut (co som nechcela), tak by som sa nepohla. Skusala som ruky, nohy, nic, ani o cm sa nepohli. Co som sa potesila, aj zlakla zaroven, ale bol to prijemny pocit, necitila som sa sfetovana, ani ze mi telo odchadza. :D take asi total vypnutie. Co som nepoznala. Ale uz to je fuc. Druhy a dalsie razy uz nic take nebolo. :D doberiem krabicku a dam si pauzu a potom vyskusam znova. 🙂 Urcite vyskusaj, ma to prijemnu relaxacnu chut. :D do dm velmi nechodim (max tak pre deodorant a linku na oci), tak ani nvm, ze tam take vecicky maju, asi popozeram tiez a tiez uvitam nejake recenzie :D mozno nieco z toho aj deti mozu, ci ani to nie? (Aby sme moc nespamovali temu a neodbacali od nej)
Ak uz neodpisem, tak som zalomila. 🤣 Dobru noc! 🙂
Moja sesternica dávala dcéram na noc dithiaden, aby spali, keď napr šli niekam s mužom a deti ostávali s inými. Samozrejme, výnimočne, raz, dvakrát do roka. Spomínala mi to, že keby sa zobudili a zistia, že rodicia nie sú doma, tak to by nedali. Ale skus zavolať pediatricke a porad sa s nou. Ak ide o jednorazovú záležitosť, určite poradí niečo. Možno aj kinedryl, ale neviem, od akého veku to môžu... Ja neradim, len píšem, čo robila sesterka. Ale na Tvojom mieste sa opýtam Dr. Ešte dodám, dala 1/3 tabna noc, nie nejakú vysokú dávku.