Ahojte, prosim viete mi poradiť z čoho toto môže malý mať??? Celé líčka ma vyhadzane a vyzerá to dosť škaredo... neviem či mám volať pediatričke alebo to je v poriadku, tak potrebujem vedieť kto ma s týmto skúsenosť??? Ďakujem za rady 🙏🏼
Ako stare je dietatko? Moze byt baby acne
Aj sa skriabe?
Dr derm
Booize presne toto mal moj maly a casom to bolo horsie..
Bol kojeny zacali sa to ked mal neviem ale malinky bol...1.5-2 mesiace?? A trvalo az kym sme nasli druhu koznu..
Nic na to nezaberalo v prvom kole nam ped. Odporucila holtov krem to bolo nula bodov..
Porom ku koznej ta nejaky krem lipobase alebo tak nic nejake zarabane maste nic...
Nakoniec sme zmenili dr. Lebo maleho zdiagnostikovala jednym pohladom ze to je atopicky a ze bud z tiho vyrastie alebo nie..
No a nasli sme koznu ta mu na prvy krat trafila a odvtedy sa my vyhadzuju len ak je chory ale tak ze vyhodia aa mu licka natieram jeden den na druhy den uz len pupaciky bez cervenejo zas natrem a treti den ani pamiatky...
Taketo to maval
Alw samozrejme odporucam ukazat dr...
Aspon odfitit a poslat nech o tom vie
Môj syn keď to mal pred 17timi rokmi 😁 tak som dostala radu, že keď ho budem kojiť vždy mu to mam potrieť materským mliekom. A pomohlo
Potnicky ? 🙂 Môže to byť dojčatá sa rýchlo prehrievaju hlavne keď sa dojčia ;)
to budu potničky my to máme tiež... po troch dnoch natierania sudokrémom ani stopa ;)
@dextella14 ma 6 týždňov a nie neškriabe sa vôbec...
@punka24 mne práveže odporučili nemastiť vôbec takže neviem a keďže je momentálna situácia taká aká je, ťažko sa dohodnem s pediatričkou keďže ani moc neordinuje a ťažko zistím čo mu pomôže na tie líčka...
@marlent ja by som mu rada pomohla len ozaj sa bojím aby som mu ešte neprihoršila...
@bebe99 sudokremom??? 😯😯😯 fuuha no neviem či by som to riskovala, ani neviem či sú to vôbec potnicky, alebo nedajbože nejaká alergická reakcia
@nicolenicki bude to baby acne
Prejavy ustupia same, mozte davat obklady z cierneho caju.
V takomto veku je atopia nepravdepodobna
Treba vydrzat 🙂 tl je taka diagnoza, ktora len zle vyzera ale dietatko nijako neobmedzuje
@nicolenicki urcite ja to chapem tiez som sa bala ci vobec na ti nieco dat a ak ani tak co...
Drzim palce aby to rychlo preslo
@nicolenicki my to máme podobne... ak papa už tak po každom jedle poriadne poumyvať čistou vodou... ja ešte mastim Niveu Baby... po kupani, pred prechadzkou... zmizlo nam to... tvaricka je jemná treba ju viac ošetriť...
Treba zistiť či na niečo nereaguje zle... odpozorujte to potom sa toho ľahko zbaviť... 🙂