Dobry den. Chcem sa spytat kolko mliek ste vymenili narodenemu dietatku ak mu nesadlo ? Som prvorodicka a moj syncek strasne zvracia drm nam dala uz tri mlieka proti refluxu ale strasne ho bolelo bruako. Potom som mu davala Bebu, Nutrilon, Hip.. Uz sme vymenili 6mlieka. Co si o tom myslite mozem babetku uskodit ak som mu vymenila uz tolka mlieka ? Dakujem
@risoriskoveronka https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/zmena-umeleho-mlieka-3/
Skus ci ti toto nepomoze
Presne to isté ma napadlo, tam treba pri každom UM určitý čas počkať min.týždeň-dva...
@risoriskoveronka my mame sunar ar, ma stiepenu laktozu a je aj dobry na kakanie... no ja som ho vysadila a davam obycajny sunar a zohustim ho trosku nutritonom a davam syrup gastrotus.. mame len tichy reflux taze maly nevracia iba sa mu vracia do pazeraku
do troch týždňov som vymenila 4 druhy nutrilonu, na radu lekárky...koliky, zápchy, vracanie nič neustupovalo..probiotiká asi dva druhy, hádam všetky kvapky proti kolikám čo existujú a žiadna zmena....nakoniec som už vytočená išla do lekárne, s tým že doktorku už počúvať nebudem, kúpila som sunar, dala preč všetky kvapky a tadaaa spokojné dieťa doma akoby mávnutím čarovného prútika...niekedy radšej treba dať na vlastnú intuíciu ako rady lekárky 😒
@risoriskoveronka po akom case si menila kazde mliecko? Lebo brusko si vzdy zvyka par dni...