Často mením UM u syna, nijaké nám nevyhovuje

risoriskoveronka
9. feb 2019

Dobry den. Chcem sa spytat kolko mliek ste vymenili narodenemu dietatku ak mu nesadlo ? Som prvorodicka a moj syncek strasne zvracia drm nam dala uz tri mlieka proti refluxu ale strasne ho bolelo bruako. Potom som mu davala Bebu, Nutrilon, Hip.. Uz sme vymenili 6mlieka. Co si o tom myslite mozem babetku uskodit ak som mu vymenila uz tolka mlieka ? Dakujem

gabuliacik
9. feb 2019

@risoriskoveronka po akom case si menila kazde mliecko? Lebo brusko si vzdy zvyka par dni...

mogaa
9. feb 2019

Presne to isté ma napadlo, tam treba pri každom UM určitý čas počkať min.týždeň-dva...

jarca1111
9. feb 2019

@risoriskoveronka my mame sunar ar, ma stiepenu laktozu a je aj dobry na kakanie... no ja som ho vysadila a davam obycajny sunar a zohustim ho trosku nutritonom a davam syrup gastrotus.. mame len tichy reflux taze maly nevracia iba sa mu vracia do pazeraku

sibyll
9. feb 2019

do troch týždňov som vymenila 4 druhy nutrilonu, na radu lekárky...koliky, zápchy, vracanie nič neustupovalo..probiotiká asi dva druhy, hádam všetky kvapky proti kolikám čo existujú a žiadna zmena....nakoniec som už vytočená išla do lekárne, s tým že doktorku už počúvať nebudem, kúpila som sunar, dala preč všetky kvapky a tadaaa spokojné dieťa doma akoby mávnutím čarovného prútika...niekedy radšej treba dať na vlastnú intuíciu ako rady lekárky 😒