Ahojte maminky,chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti a ako ste riesili casty problem s budenim a papanim moj maly ma 6 mesiacov chodi mi spavat o cca 7 ale do 10 sa mi budi kazdu hodinu a potom do rana kazde 2 a to by skoro stale papal v noci sme takto hore aj 7-8 krat ,nezabralo zatial nic co som skusala,poradte.😉
Nemyslim, ze je to o hlade. Toto mi robili moji obaja. Je jedno, ci som kojila, alebo presla na UM. Kazda.bozia hodina boli hore. 😤 Len pevne nervy a vydrzat. A celistvy spanok nemaju dodnes (7 a 2r)
nekojim maly je na UM,mali sme problem s laktozou tak sme mali bezlaktozove mlieko myslela som ze je hladny ,uz mame klasicke a stale problem pretrvava do cca 5 mesiacov spaval pekne problem mam len tento posledny mesiac
@adrika1000 niektore deticky sa tak budia.Nasa sa aj kazdu 3/4 hodinu
My máme to isté.. Budí sa V noci strašne casto. Niekedy pospi 15 min A je opäť hore. Papať nechce, keď ho priložim K prsníku, nepije... Iba sa chce hajkat. Tie noci sú I nás Ťažké
@adrika1000 nepredieraju sa mu zubky?
prosim vas, ked ste prestali hajkat...lebo ja si myslim, ze nas sa budi prave preto, lebo zisti, ze je v postielke a nie je na rukach, hladny iste nie je...vsetko to slo bez placu? lebo ja ked ho len tak polozim, spusti plac taky, akoby ho niekto bil alebo neviem co :D...a potom iba lezala v postielke, alebo ako dlho trvalo , kym zaspala? tiez mu pustame sum z kolotoca...ale sam nie a noe zaspinkat...hajkame ci je den, alebo noc, uy som bezradna z neho
tak maminky skusili sme nechat vyplakat trosku drobca 2 noci sme spali super vyzera to tak ze je strasne nauceny byt v mojej pritomnosti a aj pri spanku mat ma stale pri sebe ako sme ho nechali vyplakat vecer tak potom zaspinkal a pekne spal bez mrvenia do rana iba na papanie sa zobudil kazde 3 hodinky.prvy vecer sme plakali skoro pol hodku chodila som ho hladkat a ukludni at ze som pri nom no a vcera uz do 10 minut bolo po placi tak som zvedava co nas caka dnes😉