Dobrý deň,dcérka má 20 mesiacov a v noci veľmi zle spáva,často sa budí,chce piť mliečko,nakoľko je aj kojena.Ale niekedy si ani nepýta a je hore v noci aj hodinu,dve.Mate niekto podobný problem?viete niečo poradiť aby lepšie spala?dakujem
@gaga24 ahoj ja mam 15 mesačnú posledný pol rok masaker. V noci sme cca o 2 do 5 hore skoro každú noc. Ráno o pol 7 vyspata. Jej nič ale nie je ona sa rehoce celý čas v tej postieľke.
Ako aj tu pisu, ak sa mimco zobudi vyspate, je spokojne a chce sa hrat...s tym neurobis nic 😀 teba by niekto uspal ked si vyspata? 😀 Bohuzial decka nezaujima nas nauceny rezim 🙂 kazde dve hodiny sa podla mna da prezit nebude to trvat vecne 🙂
Ahoj ja mam ten isty problem maly je na Um a ma 6mesiacov vkuse sa budi kazde 2hodiny na jedenie... mal fazu ze sa zobudil o 4 rano a chcel sa 2hodiny hrat a tak isiel zas spinkat...slusala som vsetko uspvanie ale to som sa len ja trapila tak som to vzdala a vstavala o 4 rano hrali sme sa na podlozke a o pol6 -6 som ho ulozila spinkat...teraz s tym prestal ale zacal sa na jedenie budit kazde 2hodiny ...moja rada zatni zuby a hraj sa nevyspis sa,ale riezim si casom upravi mozno to bude trvat len mesiac a potom ti pospinka