Časté nočné budenie 15 mesačného dieťaťa

erienka
17. júl 2017

moja 15 mesacna dcera sa v noci casto koji, budi sa aj vyse 10krat. Pred par mesiacmi sme ju s muzom od nocneho kojenia odstavili, spal s nou on a bola v pohode, neplakala za mnou, no aj tak sa v noci v priemere dvakrat budila a muz ju musel uspat bud nosenim na rukach alebo v manduce, niekedy to trvalo aj hodinu. Kvoli jeho chorobe som s nou zacala spavat opat ja a sme tam, kde sme aj boli predtym.
Cez vikend chceme opat zacat s odvykanim, no da sa nieco robit s tym, aby sa mu nebudila? Ked sme odvykali od nocneho kojenia starsiu dceru (vo veku 20 mesiacov), tak hned zacala spavat celu noc bez prebudenia.
Dakujem

denisa098
17. júl 2017

15 mesacne dietatko ..... keby si jej urobila na veceru krupicovu kasu s bananom,napr. Nutrilon krupicova s ovocim,do toho roztlacit banan,napapat dat kupel a pred spinkanim nakojit,100 percent bude dobre spinkat,dobre napapana s plnym bruskom,nemala by sa tak casto budit.

denisa098
17. júl 2017

Lebo len to kojenie na noc uz takemu babatku nestaci,mliecko rychlo vytravi.

sorciera24
17. júl 2017

moje 2,5 rocne sa v noci budi este 2- 3krat, vo veku 15mes. bol hore kazdych 40 minut (a to sa uz nekojil).....proste niektore deti neprespia celu noc aj do 3 rokov, ci dlhsie....a tiez starsi syn, ako nahle som mu v roku zrusila nocne kojenie, prespal noc a uz tak spaval, nemozes porovnavat, mozno mas toto druhe nespavca, bohuzial...len si zvyknut....(a to moj je zrut, ved normalne zje vsetko, takze ak nechce spat, nepomoze nic...len vydrzat, kym z toho vyrastie)

erienka
autor
17. júl 2017

@denisa098 som zufala, takze vyskusam, dakujem za tip

denisa098
17. júl 2017

Moja mala ma teraz uz tri,jasne niektore deticky sa niekedy budia v noci ale s vecernou kasou mame dobru skusenost,mallinka potom velmi dobre spinkala, dokonca aj teraz ju este pyta,mozno sa ti iba raz zobudi potom,ked by hladala maminine prso.Skus sa k nej potom v noci pritulit,len pozor aby si ju nezalahla.Mozno potrebuje maminku viac pro sebe citit ako cuckat mliecko.Ja som si tak nizsie lahla vzdy hlavu som mala pri ramienkach malej,keby som trdsie zaspala,aby som ju nahodou nezavalila.Drzim palce a vela spanku.