Už si neviem rady. Moja dcérka má 3 roky a od malička sa mi v noci budí vydesená s plačom, kope nohami a prehadzuje sa, akoby sa jej niečo zlé snívalo. Niekedy sa ju podarí skôr utíšiť, niekedy to trvá aj pár minút, niekedy ju treba zobudiť, aby sa ukľudnila. Stáva sa to v noci 7-8x. Skúšala som už všetko. Premiestniť postieľku, vymeniť ju za posteľ, zmeniť izbu... spím pri nej. Skúšala som ju aj nechať samú v izbičke, ale ani to nepomáha. Malinká si vôbec nepamätá, že v noci plačkala/kričala. Poradili mi medovku na večer, homeopatický liek... ale nič nezabralo. Skúste mi prosím niečo poradiť, lebo neustála vyčerpanosť ma ubíja.
Ďakujem.
@slsp nemala problemy pri porode? Mne toto robila mladsia - ma rok a pol a homeopatia nam velmi dobre zabrala...neviem co ste brali vy, ale kedze uz mate 3 roky, na tvojom mieste by som to riesila uz s profesionalnym homeopatom. Ja som dovtedy bola velmi skepticka ale musim povedat ze doteraz neverim vlastnym ociam ako to mohlo zabrat...upravili sa aj ine veci, takze nahoda to nebola 😉
@mata2 ahoj, nám práve dnes predpísala neurologička atarax, 1/4 tabletky večer. Mám z toho trochu obavy. Ak sa môžem spýtať ako dlho ste ho užívali a či Vám pomohol a ešte či ste nemali nejaké vedľajšie účinky keď ste ho brali. Ďakujem 🙂
Ahoj,
ja som mala podobne problemy s jakubom,tiez od 3r maval nocne desy.bola som s nim u psychologicky,ale ta nam vobec nepomohla,povedala ze je to u deti dost caste a ze z toho vyrastie..
lenze kubo z toho nevyrastol,este viac sa to zhorsovalo a tak som minuly rok s nim navstivila detsku psychiatricku,odvtedy berie atarax,a mame pokoj s nocnymi desmi.. 😉
atarax nie je navykovy a nijak neovplyvnuje jeho spravanie,ale je len na predpis,takze ak mozem poradit,navstiv odbornika.