Časté budenie a mykanie skoro 5 mesačného dieťatka

brckava105
19. dec 2016

Ahojte,moja mala ma 4,5 coskoro 5mesiacov!nedavno som pisala ze spava s nami a casto sa budi tym myslim kazdu hodinu!ale teraz zasa nevie ako keby zaspat stale sa myka a trha zo spanku!to ju potom hned zasa zobudi a place!zaspi a stale sa myka,tak potom ju musim zasa uspavat a to je celu noc!!!!neviete preco ?kedysi spinkala uplne tvrdo ale teraz vobec;)sakujem

betka269
19. dec 2016

Náš malý tak vysteľoval ruku a tiež ho to budilo, teraz máme skori 4 mesiace a uz to pomaly ustúpilo,nám pomohlo na spanok zabalit do klasického vankúša pred spaním uZ keď bol unavený, stiahnut troška ruky, aby ho nezobudlili a už potom pekne spinkal

bienennest
19. dec 2016

@brckava105 Ahoj, taketo nevedome pohyby robia v spanku aj dospely, len si to moc neuvedomujeme u babatiek je to velmi caste. Vraj takto strhavanie suvisi s vyvojom nervoveho systemu, ktory aj v spanku pracuje.
Urcite pomoze, ked ju zabalis do decky (najlepsie su stvorcove) tak aby mala aj ruky blizsko pri tele a ked sa strhne aby ju to hned nezobudilo (napriklad takto - https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/...). tym, ze sa vzdy strhne a zobudi vobec neupadne do hlbokoho spanku a potom je zle naladena.

galikova_mata
21. dec 2023

@brckava105 ahoj. Stara diskusia. Ale mozes mi napisat, ako to s vami nakoniec dopadlo? Moj maly ma 8 mesiacov, je sledovany na neurogii a tiez ho sklbe v spanku, az sa zobudi.

michaela_g1
2. mar 2024

@galikova_mata ahoj prosím ta ako ste dopadli ? Riešilo sa to nejak aj naša to robi 👀

galikova_mata
6. mar 2024

@michaela_g1 ahoj. Stale sme sledovani, nepreslo to. Zatial boli eeg ok, vraj len drazdivost. Berieme b6 vitamin