Ahojte žienky 🙂 mam otazocku. Mame doma krasnu zdravu 9 mesacnu dcerku ktoru stale kojim a ja som opat tehotna. Som v 20tt. Dcera sa asi uz 2tyzden budí v noci kazdu hodinku, hodinku a pol. Zacinam to nezvladat. Manzela v noci odmieta chce len mna. Neviem kde je problem. Alebo mam uz nekvalitne mlieko, alebo to vobec nieje o mliecku. Od včera jej skusam davat UM ktore odmiera ale skusame dalej. Ak ma niektora z vam s niecim takym skusenost potesim sa kazdej rade. Ďakujem krasne 🙏
@slavik33 No skúste jej zmeniť mliečko pretože ak vi ste tehotná a kojite to mieko už nemate dosť dobre pretože vam sa meni to mliečko.
Možno vaše dieťatko je stále hladná jej to nestačí možno mate už to mlieko vodave skúste sa opýtať gynekológa nato ake mate mlieko keď ste tehotná a či môžte kojit.
@slavik33 Aj nas to robi a pritom je na umelom mliecku... kazdu hodinu za zobudi. Podla mna chce byt s nami, lebo ked ho zoberieme na ruky hned sa ulozi a zaspi... aj ked niekedy sa zobudi uprostred noci vyspaty a to je hore aj 2 hodiny. My ho uspavame na rukach. Jedine stastie ze muzovi to az tak nevadi.
Ak ti tu niekto nieco poradi, rada skusim.
@slavik33 No moze byt aj hladna, mozno vplyvom tehotenskych hormonov sa uz netvori dost mliecka. Ale toto je vek, ked sa moja odstavila a povedala, ze si neprosi, takym tym svojim sposobom...🙂. Ale v noci sa budila a nervacila, kym si proste nezvykla, ze v noci sa nepapa. Ja som jej uz v tomto veku nedavala umele mlieko, cez den kase z normalneho kravskeho alebo tie mliecne hotove na prestriedanie. Jogurty a tak. Doktorka odobrila, v podstate, ze je to podla nej pravidlo, ze deti na materskom mlieku dlhsiu dovu ako pol roka, rok, si tazko zvykaju na umele, vacsinou vobec a pokial uz papa vsetko ostatne, umele mlieko nepotrebuje. Ono asi je cas ju nejak naucit sa upokojit bez cuckania, ak teda neplanujes dojcit naraz dve deti. Ja som to nedala. Syn sa v podstate odstavil sam, ked mal 17 mesiacov, to som bola 3 mesiace tehotna, ale mne sa prestalo tvorit mlieko takmer hned a on nemal motivaciu dalej cuckat a mma to aj bolelo. Trosku sme mu "pomohli", ze noci boli krusne, kym si nezvykol sa upokojit inak ako na prsniku. To iste bolo pri dcerke. Len s tym, ze som nebola tehotna, ale ona uz nechcela. Tak som ju nenutila. Len preklenut to obdobie bolo narocne, no. Ja si uz ani nepamatam presne, co vsetko sme skusali. Obaja mali dudlik, spat celu noc zacali, az ked si odvykli od dudla. U nas vsak fungoval aj manzel, nepustil ma k malemu a uspaval ho v noci on, aby som si oddychla, hoci zo zaciatku to nebolo o oddychu, lebo vresk...🙈...Ale potom to uz bolo fajn, lebo ked sa mala narodila, to boli ine masakre s kolikami 🙄🙈...
Este, co mava na veceru? Ono to scasti moze byt hlad, ale aj zvyk, ze sa proste budi v tych svojich intervaloch. Mlieko moze inak chutit, deti to vycitia, ze sa "nieco" deje, ze je nieco inak. Toto chce veru pevne nervy, drzim palce...😉
@nevenka mala som v plane kojit co najdlhsie a obe naraz no teraz som fakt zufala co robit. Zijem v zahranici. Lekarka mi zatial neodpisala na otazku ci vobec mozem kojit ak som tehotna ale zistila som si u lekarky na SK ze by som mala cim skor prestat 🤔 ale co tie vsetky fora pd bab ze kludne mozem kojit 🤔. Na veceru jej davam detsku kasu ale zalievanu s vodou nie mliekom. Spapa dost.celkovo papka vela co je dobre. Dnesna noc bola opat hrozna 🤦♀️ od 20.30 bola hore kazdu hodinu a od pol 1 do 3 len tak sedela na posteli a mala chut sa hrat 🤦♀️ urobila som jej UM ale vobec ani naznak aby chcela to iste cajik 🤔
@andreatytler presne to iste ked ju zoberiem na ruky automaticky buba skoda ze len pri mne a pri manzelovi place :( no ma dcerka sice len 6,5kg ale pre mna je tu uz dost. Niekedy aj na 5x ju uspavam polozim a je opat hore 🤔 aj ja uspavam na rukach.
@slavik33 myslím si že ťa chce cítiť, blízkosť. Preto si vezme prsník,aby sa ukľudnila upokojila.
Čo sa týka toho že si tehotná , myslím si že
..len môj názor , že by si ju už kojit nemala.. a.mala si začať skôr skúšať..aby prijala nejaké mliečko..teda naučiť ju buď na um,alebo iné..niekde som počula že tehotná mamina by kojit už nemala keď ma bábätko,a je tehotná. Ale každopádne prajem ti veľa šťastia,veľa síl s pevné nervy ♥️♥️♥️🙏🙏🙏😘😘😘
Akým spôsobom zaspáva a aký má denný režim?
@slavik33 budi sa stim že je hladná ?