Časté budenie 1,5 ročného dieťaťa

timea1985
7. sep 2016

Ahojte...
neviete mi nieco poradit? Asi do 9mes.sme nemali vobec ziadny problem so spankom,akurta sme sa castejsie budili kvoli kojeniu,no v 15mesiaci som ju uplne odstavila od kojenia a vstavala v noci max 1,dala si cajik a zaspala spät,no teraz asi mesiac je to horor...vstava niekedy aj kazdu hodinu, vypije vela cajiku a zaspi,v horsom pripade place dalej a pyta sa k nam a to od malicka spi sama,a zaspava sama vecer...myslela som si,ze to uz mame vyhrate,kedze sa vravi,ze cim starsie,tym lepsie,no mam pocit,ze u nas je to horsie...vecer som skusala krupicu pred spanim,no nepomohlo....davam jej mliecko pred spanim a potom ked v noci vstane,vypije velmi vela caju zakazdym...
nemate neake rady?
diiiik 🙂

m14m
7. sep 2016

Môj má 2 a tiež plačeme po nociach....a to keď spustí trvá aj 20 min.kym sa upokojí....mne to príde ak keby nedokázal spracovať zážitky....nočný des...lekárka poradila vitamíny...tie sme neskúšali...niekedy máme lepšie obdobie niekedy horšie....asi treba vydržať :(

timea1985
autor
7. sep 2016

@m14m my tiez takisto,mavame noci,kedy sa zobudi raz a aj to hned zaspinka...,vsimla som si aj zubky, tak mozno to bude aj tym...no neviem tiez :(