Dobrý deň,
ako bojujete s posunom času u detí? Mám 9 mesačného syna a s prvým posunom času to nebolo komplikované, nakoľko v tej dobe spinkal veľmi málo. Teraz už má nejaký režim a neviem ako ho o tú hodinku posunúť. Zvykol chodiť spať okolo 19:30 a o 6tej ráno vstával. Paradoxne nebol teraz problém mu posunúť čas kedy by mal ísť spať, problém je ale s jeho vstávaním. Chodí spávať zase o 19:30, ale vstane o 5tej, dnes o 4:45. Malo by sa to za pár dní samé upraviť? Či je jedno, že chodí spať o hodinku neskôr, ale to vstávanie sa nemusí posunúť?
Nasa mala chodila spat 19:00/19:30, vstavala 6:30/7:00. Teraz chodi spat rovnako, ale vstava 5:30 😂😂 dufam, ze sa to posunie
my sme problem predtym tiez nemali, vzdy sa to prisposobilo. teraz cisty des - syn ma 3.5, zaspi o deviatej, ale rano 5.20 hore 😵
Pri prvom problem nebol, ale moj pol rocny je na tom rovnako ako tvoj. Vecer chodi spat v obvykly cas ale vstava proste o tu hodinu skor🥴
Ako keby nestacilo, ze sa v noci nevyspim, tak treba este nech este skorej vstavam…
Isť spať podľa nového času nie je problém, ale vstávanie majú ešte podľa starého čiže teraz sú hore 5:30 🥴
Môj tiež pred 6 vstal a lopota už
Upraví sa samé. Ale ak mu to vadí a aj tebe, tak ho daj večer o hodinku skôr spat, ze teraz o 18:30 už pôjde a tým pádom bude mať naspate rovnaký počet hodín.
Moji mali posunuté zaspávanie/vstávanie prvý deň, včera/dnes uz išli spať a vstávali normálne
Vstavaju o hodinu skor. Uz by to fakt mohli zrusit 🤦🏼♀️
Ja som tiež na nervy z toho🤯 presne ako píšeš, v lete keď sa posúval čas bol syn maličký, žiadny režim, spal ako chcel čiže sme to vôbec nepocítili. Teraz asi posledný mesiac vstaval o 7:45, konečne od leta som sa budila po siedmej keďže v lete o 5:20 každý den🙈 a prišla táto zmena času a kto je o 6:45 hore ako hodinky? Nezáleží kedy ide spať, aj keď ide o 19:00 aj o 22:00 vstane rovnako vždy. A zas nám vôbec nevychádza celý režim, babybalance, plávanie atď 😭 taky môj výlev🤣
Inak mne sa paci ako muž sa tešil že sa posúva čas, že bude o hodinu dlhšie spat, a v realite to pre tie co majú deti znamená, že budeme mať o hodinu dlhší deň a nie ze hodinu dlhšie spat, lebo budík v deťoch neprestaví