Časový odstup medzi večerou detičiek a ich spánkom

aliz1
1. feb 2021

Ahojte maminky. Chcela by som sa opýtať aký máte časový rozdiel deti medzi večerou a spánkom. My mame 14m a večeru ma o 6 max pol 7 a spinkať ide o 20:00 najpozdejsie 20:30. Chcem už ukončiť kojenie lebo viac menej ho používa ako cumel. A chcela by som aby vydržal spinkať celú noc. Prosím otázky prečo chcem ukončiť kojenie-mam dôvod. Za rady vám vopred ďakujem

elizabet173
1. feb 2021

@aliz1 asi by som posunula trochu tu veceru na neskor, ale ci prespi celu noc, to je vo hviezdach

lilyianka
1. feb 2021

@aliz1 my máme doma 13mesacneho a večeru má cca 18-18:30,o 19h kúpanie a hneď potom spánok, čiže najneskôr 19:30 ukladam spať. Posledné 2 noci mi vypije mlieko iba 1x za noc (nekojim),aj to nijak extra a spí do 7h ráno. Samozrejme sa niekedy zobudí, ale preto,že nemá cumel.

ivangeline
1. feb 2021

Len tak ľahko sa kojenia nevzdá a tak malé dieťa nezačne zazračne spať celú noc. Fľaša a keď by chcel, určite je lepší cumel na noc, keď ho má aj z vás a nie mlieko. Moja má rok a hladná je a chce mlieko len nadránom, inak v noci jej stačí aj prsko bez mlieka už. 😢 Odkedy sa nedojcime, tak vstáva 2 až 3x. Predtým 6 až 8!!!! Môj starší má 2r a vstáva raz okolo polnoci a pije vodu vo fľaši...a aj si ju sám vezme a spí potom do rána, 🤔 No to treba postupne k tomu dôjsť..

aliz1
autor
2. feb 2021

@ivangeline no mne odmieta fľaše všetky aj slamkovu on pije už len z lovi pohára, napriek tomu ze som mu ponúkla vodu dával preč od seba. Cumel nám nechcel od začiatku, len sa s ním hra. Aký máte rozdiel časový medzi večerou a spánkom???

ivangeline
2. feb 2021

@aliz1 hodina a pol až hodina. 😉 Večera je väčšinou mliečna.

diusqa761
2. feb 2021

U nás u oboch detí ako väčšina kočiek cca píše. O 18:00 večera o 18:30 až 19:00 vaňa a čistenie zúbkov (podľa toho ako rýchlo sa najedia) a 20:00 idú obe spať. Mám doma skoro 3 ročnú a 1 ročnú. Mladšia už mesiac spí so staršou v ich izbičke a vôbec žiadny problém. Okolo 2:00 si vypýta fľašu a spia obe každý deň do 8:00 niekedy 9:00 rána.

elizabet173
2. feb 2021

@aliz1 s flasou v noci v tomto veku nezacinaj, to bude z blata do kaluze, jednoduchsie je dat prsnik, ako ist zarabat mlieko do flase. Ak chces ukoncit dojcenie, nechavaj ho spat s otcom, babkou, ak sa da aspon par noci. Mozno prespi celu noc, mozno nie, to sa neda popredu predpokladat.

aliz1
autor
2. feb 2021

@elizabet173 to mate pravdu, na koľko by som bola aj tak na tom istom ci oducat od cici alebo fľaši. Len som nútená ukončiť dojčenie. On my ho použiva ako cumel no nad ránom počujem ze pije