Cápanie si oboma rukami po tvári a hlave

9. dec 2024

Ahojte dievcata, maminy, idem si zufala po radu. Netusim kde to nas 20-mesacny syn videl, ci odkukal ale robi to asi tyzden. Jak ma amok, nieco mu nevyjde alebo chyti nervy, ked munieco zoberiem vycape sa po hlave. Za mna silno. Manzel hovori, ze ma male rucky isto si tak neublizi ale ja som z toho vydesena. 😒 Nebijeme ho, ani my si neplesneme len tak, ze pri rozhovore sami sebe neviem vobec.

pribinak
9. dec 2024

Prichádza obdobie vzdoru a asi máš doma malého nervaka
Ublížiť si neublíži, ale treba ho učiť frustráciu ventilovať inak

autor
9. dec 2024

@pribinak doteraz ked mi chcel dat najavo vzdor sadol na zem a kopal nozkami alebo pokrical ale toto ma desi 😒

ivangeline
9. dec 2024

Tak mu chyt ruky a vysvetlí, že radšej ináč? Búchať do postele, vankúša a pod..

autor
9. dec 2024

@ivangeline samozrejme, ze 100x urobene aj som mu povedala, ze pohladkat sa, ziadne bam bam a radsej do zeme bam ale nic

lucia23529
10. dec 2024

Ja som opatrovala dieťa a to keď niečo nechcelo si buchalo hlavu o zem. Na chodbe o kachličky 🙂)) trvalo to pól rok a prešlo to. Tak buď za toto ešte rada 😂 mohlo byt horsie

lenka2710
10. dec 2024

@lucia23529 asi tak, sesterkin chlapec zas hlavu udieral o dvere alebo tiež o zem, už si myslela, že ma nejakú diagnózu ale vyrástol z neho normálny chalan ☺️

autor
10. dec 2024

@lucia23529 uf no len ma to desi, lebo robi si to silno a mi je to luto 😢

lucia23529
11. dec 2024

Jedine chytať mu ručičky alebo skusit nereagovať na to že či to bude robiť aj tak…samozrejme ak bude moc zle určite reagovať

autor
13. dec 2024

@lucia23529 skusame variantu, ze nereagujeme ale robi to, skor len ked ma nervy alebo mu nieco nevyjde... ucim ho hnev filtrovat inak ale 🙆‍♀️🤷‍♀️