Len ma tak zaujíma, tie maminky, čo máte malinké deti, čo už behajú a bývate v paneláku, čiže mate susedov pod sebou, riešite to keď deti buchaju tvrdšími hračkami o podlahu, alebo ich občas napomeniete nech to nerobia? Možno ani nie tak cez deň, ale skor večer keď sa hrajú a dupocú a skáču? Alebo to vôbec neriešite?
Poprípade boli sa vám susedia sťažovať, že robíte hluk a to sa vaše dieťa hrá? Ďakujem
Môj má vo zvyku dupat,zakazujem mu to za každým niekomu to nieje príjemné počúvať.
Tak búchať s niečim o zem som synovi nedovolila, ale zas aby nemohol prebehnúť z jednej izby do druhej či len tak vyskočiť, alebo šupnúť to zas nie
Je to dieťa, všetci sme boli deti, netreba na to zabúdať.
V izbe mal koberec, aj v obývačke sme kvôli nemu mali koberec, aby nesedel na zemi a to aj trochu tlmilo hluk
Sťažovať sa susedia nechodili a ani ja sa nechodím, keď počujem susedove deti. Treba byt trochu tolerantní
samozrejme, ze stale napominam. Plus sme dali koberce. Susedia sa stazuju, ale zase ich nepriviazem o stolicku, normalne ich necham sa pohybovat, ale skakat a behat nemozu.
Myslím, že v paneláku s tým musia všetci počítať...Aj ja mám susedu ktorej deti sú neuveriteľne hlučné, ale vôbec to neriešim, človek si zvykne na všetko.
Mame dve deti, ja ich nenapominam, vynimocne, ak niecim buchocu. A vecer? Vecer deti spia.skor je problem skore rano😁.
Urcite robime kopu hluku, decka sa jasia, nahanaju,hadaju.byvame v bytovke bez vytahu, na 4 tom poschodi, jedini tu mame deti, takze vsetci vedia,led ideme von, a aj domov🤦🤷. Clovek si zvykne
behat ho necham, ale len v rozumnej miere, potom sa ideme nejako hrat alebo von, takze to nikdy netrva dlho. v jednej izbe mame mensi koberec, v druhej penove puzzle, v chodbe nie je nic. trieskat hrackami a vecami o zem (alebo o cokolvek ine) v ziadnom pripade, to aj ja neznasam. susedia pod nami maju dve deti (uz vacsie), ale pamatam sa, ze ta ich mladsia bola dost hlucna - a zjavne sa pamataju aj oni, lebo na toho nasho zatial nic nehovoria🙂
Koberce,zavesy,zaclony vsetko co i len o trosku stlmi hluk treba pouzit.zatial sa nik nestazoval a nado mnou chvalabohu nik nebyva.
Ja som napomínala, aj teraz ho napomeniem, keď je väčší, že pod nami bývajú. Z vrchu nám robili hluk a tiež sa nám to nepáčilo. Aj my sme sa suseda pod mami pýtali či nášho syna počujú, či nie je moc hlučný. Povedali, že skoro o ňom ani nevedia.
Susedia sa sťažovať nikdy neboli, ale malého od mala vychovávam tak, aby sa správal normálne, žiadne skákanie a búchanie s hrncami a pod nepoznám..Jasne, že keby som ho neusmernila, mal by tendenciu to robiť, ale ja by som to nedovolila ani v dome, nie kvôli susedom, ale mne samej to vadí. Ak sa chce jašiť, na to mame dosť priestoru vonku a doma s anomálny hráme, a keď sa s ním naháňam, to nie je hluk, ktorý by druhých obmedzoval.
Nie nenapominam...je to dieta, nech sa hra...samozrejme mu nedovolim niecim trieskat, ale jasne ze bucha ked napriklad stavia kolajnice, alebo mu nieco padne a pod..koberce kvoli susedom nebudem davat...nebucha v case nocneho kludu...ja sa tiez nestazujem ked sused nad nami hra niekolko hodin denne na klavir
Tak v panelaku asi treba byt ohladuplni vsetci navzajom, aby ste si dobre spolunazivali.