Ahojte, chcem sa opytat, ci podla vas treba dvojmesacne dietatko budit na papanie cez den? Nas napriklad spinka 4 hodinky a neviem ci ho po 4 hodinach budit a dat mu papat alebo ho nechat spinkat. Dakujem za odpovede.
@ivka2112 nebudila by som, naco, nech spi pokial chce a ak bude moc hladny zobudi sa aj sam bez problemov 🙂
Nebudila som.
Mne mudr.kázala max po 6 hodinách aspoň cucnuť. Keďže som malú nemohla zobudiť ( proste keď spala tak spala ) tak som nastriekala mlieko na lyžicu a po troške liala do pusky. Ale mne spávala v noci od 1 mesiaca 11 hodín. Tak to už taký extrém bol. 4-5 hod.by som nebudila.
Joj, dakujem krasne za rady 🙂 pekny vecer vsetkym prajem!
Cez den by som po 4 hodinach zobudila. Dlhodoby spanok vo dne totiz vacsinou znamena aj bdenie v noci, tak neviem, ci by som potom chcela zrovna to...
asi by som ho nechala spinkat, ako naco budit. ked spi, tak nepocituje hlad, neboj on by dal isto o sebe vediet. zbytocne by si ho takto len rozrusovala
@ivka2112 urcite nie, na co. ja nebudim od narodenia, pospali jeden aj druhy v pohode od dvoch tyzdnov 6 aj 8 hodin, starsiemu to vydrzalo, mladsi si to rozmyslel 🙂 ked babo pribera, nema zltacku (nie je spave) tak budit netreba.