Budenie sa 8 mesačného syna v noci

gabrielarakotova
10. máj 2018

Ahojte moj 8m syn doteraz spaval v noci celu noc o 21sa napapal a budil sa cca a 6tej rano,ale problem je ze on ma potrebu spavat zababuseny (stale si pod nieco chce vopchat hlavku nabok) a takto spi celu noc. Ale teraz je uz teplo a neda sa to takto lebo mu je horuco tak sme skusili dat spavat iba pod dekou, zo zaciatku to bolo fajn budil sa sice trosku skvor ale to bolo OK. Teraz ako tak spi dlhsie budi sa aj kazde 2h, myslim si ze prave preto preto ze si chce pod nieco zastuchnut tu hlavku. Ma pri sebe aj mojkacikov no to nepomaha.Ked som skusala davat do spacieho vaku dopadlo to rovnako. Este dodam ze tento problem male len v noci a cez den spava max po hodinke aj to vecsinou dva krat denne iba0. Nemate s takymto podobnym niektorka skusenosti alebo na to nejaku vychytavku? Dakujem za rady.

miriam439
10. máj 2018

@gabrielarakotova ak dobre chápem, on chce mať pri spánku niečím prikrytu hlavičku? A co takto skúsiť ponúknuť mu na to prikrytie hlavičky malý detský uteráčik? Môže byť aj tenkší, aby sa mu pod ním moc nespotila hlavička. Možno by to pomohlo, kamaratkyna dcéra takto spávala...

babi81
10. máj 2018

@gabrielarakotova skus plienku nasa spava s plienkou raz sa s nou prikryje raz nie maju stale zo sebou.inak v 8m to mozu byt aj zubky nasa sa koli nim budila v noci kazdu hodinu a predtym spavala celu noc.

silvia610
10. máj 2018

Skúste mu dať látkovu plienku je tenká tak by mu nemuselo pod ňou byť tak teplo a uvidíte či pomôže alebo nie...a ako spomínali už aj vyššie môžu to byť aj zúbky

gabrielarakotova
autor
10. máj 2018

Dakujem za rady skusime tu plienku

rhonda27
10. máj 2018

Naša malá robí doposiaľ to isté (na 2,5 roka). Ako malinká dovtedy krútila hlavičkou kým jej čiapočka neprekryla oči/ tvár, alebo si cez ňu niečo natiahla (čokoľvek čo mala v blízkosti, či už plienku, mojkacik, raz aj deku). Nakoniec mi "ukradla" vrch saténového pyzama. Spáva s ním dodnes. Má ho v postieľke a raz si ním tvár prekryje a raz nie. Odporúčam vždy mu tam niečo na ten účel nechať, ľahké priedušné kde nehrozí žeby sa zadusil a odstránila vsetko ostatné (žiadne plyšáky a pod ).
Všetko dobré

silvia610
10. máj 2018

@gabrielarakotova dajte potom vedieť či zabralo..

gabrielarakotova
autor
11. máj 2018

@silvia610 tak asi ta plienka fakt ma nieco do seba maly krasne spal do 5tej 🙂 a potom este do 8mej potiahol

rhonda27
11. máj 2018

Skvelé. Gratulujem. Každý máme svoje zvyky. Ale u malých detí nás akosi prekvapujú:-P

silvia610
11. máj 2018

@gabrielarakotova tak to je super som rada že to pomohlo 😉