Mam 13 mesačného syna má dva spánky počas druhého spánku sa po jednom cykle zobudí.. Nepomôže to že som priňom a keď sa začne mrviť hladkam ho zobudí sa vždy. Potom mrnčí lebo chce spať zoberiem si ho na ruky a v momente zalomí. Este potiahne dalsi spankovy cyklus v pohode ho môžem preložiť spí..Skúšala som ho dať spať skôr/neskôr nepomáha nič. Počas prvého spánku potiahne hodinku až dve v kuse. Zaspávana prsníku a v noci spí cca od pol ôsmej do pol šiestej ráno. Nechce spať v kočíku ale keď ideme k dr a zaspí tam počas druheho spánku aj tam sa po jednom cykle spánku zobudí. Ja viem že spánok detí sa mení ale toto prebúdzanie sa trvá
už 4 mesiace poraďte mi prosím.
@andreatytler tie deti su fakt zaujimave. Tiez som si myslela ze ma asi potrebuje.mne to nevadi, len tiež potrebujem aby sa dovre vyspal. Takze som prinom aj jodinu a pol a spí dve dokopy 🤷♀️. 0
@lenka7875 Mame to presne tak isto. Nas syn zaspava v naruci od narodenia. Ked bol mensi boli dni kedy spal aj 2 hodiny v kuse, ale asi od 1.5 roku sa vzdy zobudi a musim ho zobrat na ruky, kde hned zase zaspi. Zostalo to tak aj ked sme presli na 1 spanok. A pritom od 1.5 roku chodi do jasli, kde spi sam 2 hodiny na obed a ked sa zobudi, tak si znovu lahne a zaspi. Takze podla mna je to tak ze chce byt so mnou a ked sa zobudi doma, tak vie ze staci zakricat a mama pride.
Nesnazim sa to riesit. Pre mna je dolezite aby mal oba spankove cykly a tiez je na nom vidiet ze je este unaveny a tak ho vzdy na tie ruky zoberiem a douspim a to uz ma 2.5 roka.