Mamule, 2mesacna dcera sa budi kazdu noc klasika na papanie kazde 3hod niekedy skorsie. Sme na um. Ale kazdu jednu noc sa mi budi okolo 3-4hod napapa sa prebali, vyzera to ze na chvilu spi a potom sa zobudi a je hore. Hovorim si necham ju tal nech zaspi sama. Lebo v noci po krmeni nema problem zaspat sama. Ale ona zacne vystrajat hybat sa a potom pomaly revat. Takze ju musim vzdy douspavat. Neviete cim to moze byt? Kazdu noc je to ta ista hodina.
@katches69 podľa nna ju budis tým prebalovanim.. predsa len vyzliekas, dvihas, sustis plienkami..
ja som moju prebalila v noci len raz a to bolo poslednýkrát… tak ju to prebudilo, že som potom s ňou dve hodíny narábala, lebo si myslela že uz je vyspata či čo..
@veronika3110 hmm, prebalujem ju aj pred 3 4 hodinou a v pohode sa neprebudi, len presne o tej 3 4 sa zobudi a to ju neprebalujem ani niekedy o takom case, ako keby mala v hlave budicek...
@katches69 prdy, koliky, reflux, intolerancia, sopliky? Prehyba sa ako luk, zvracia?
Na prdy sme davali do flasky 15-20 kvapiek espumisanL (do kazdej flasky) alebo na lyzicku (kojila som), ziadne caje, masirovali brusko v smere hodinovych ruciciek, na brusku 5 min 2x denne alebo kym vydrzala ale nie viac ako 5 min a nikdy nie vecer. EspumisanL sme doplnali (davali spolu) a nasledne neskor hlavne Babycalm kvapky.
Moze tuzit po telesnej blizkosti (telo na telo, bonding), my spinkame s nou od narodenia, postielka by bola mortal combat total sci fi.