Budenie dieťaťa v tú istú hodinu

tatiana1329
30. nov 2021

Ahojte. Chcem poprosit o radu alebo vysvetlenie alebo nazor. Vlastne sama neviem. Moja dcerka (3r.) sa mi skoro kazdu jednu noc budi v ten isty cas 3:02 (+-2-3minutky) je jedno kedy zaspi. Je to tak skoro kazdu noc niekedy su ale aj svetle chvilky kedy spi celu noc. Niekedy chce len plysaka a spi dalej, niekedy sa prehadzuje hodinu a musim pri nej lezat aby zaspala. Mate nejake rady ako to zastavit? Alebo mi to aspon nejako vysvetlite prosim. Dakujem

marianna_peskova
30. nov 2021

Je to ťažké vysvetliť. Aj môj syn sa často budí skoro presne v rovnakú hodinu. Ale napríklad aj ja sa každý deň budím v štyri hodiny ráno. Takže sa asi jedná o biologické hodiny. 😄

mamina0078
30. nov 2021

Ide o biologické hodiny, ja tiež sa budím v rovnakú hodinu ráno a preto ani budík nepotrebujem, tiež je jedno kedy idem spať.

danulicek
30. nov 2021

to sa podla mna neda racionalne vysvetlit :D moj starsi syn sa budil do cca 6 rokov v noci dvakrat, vzdy v tu istu hodinu. teraz sice prespi celu noc, ale vstava vzdy v rovnakom case, ako keby mal v sebe budik :D

lucienne6
16. jún 2024

@tatiana1329 ahoj prosím ťa koľko to trvalo ? Ja mám u môjho 3 a pol ročného podozrenie na epilepsiu tiež sa vždy od 1-2 rána prehadzuje ... Potom zrazu utne a spí ako zabitý

tatiana1329
autor
17. jún 2024

@lucienne6 možno sa mi budeš smiať ale prestalo to keď sme si tzv nechali vydymiť dom... skúšali sme všetko možné a nič nezaberalo a moja teta neskutočne verí týmto blbostiam a hovorí mi že ona príde a vydymí nám dom (už teraz ale neviem čím to robila tuším šalviou, fakt neviem), tak som povedala že však za skúšku nič nedáme už sme boli fakt zúfalí a ona moc chcela tak hovorím okej choď. spravila to a kokos neverila by si ale fakt s tým malá prestala a spala odvtedy každú noc dobre... ja neviem či to bolo fakt tým alebo či to bola len blbá náhoda ale prestala... celkovo neviem koľko to trvalo, respektíve koľko tých nocí bolo ale prestalo to zo dňa na deň

lucienne6
8. aug 2024

@tatiana1329 u nás sa potvrdili vyboje epileptické takže ...🫤🫤🫤

3petka
8. aug 2024

@tatiana1329 môj prvý syn sa budil vždy v noci okolo jednej ale na nočný des. Vždy vždy v ten istý čas.
Teraz môj druhý sa budí keď mu idu zuby (vtedy viem že môžem očakávať zúbok inak spi celu noc) vždy okolo tretej v noci a je cca hodinu zobudený potom zase zaspí.

sasha871
20. sep 2024

Moja sa budi o 23 uz tyzden..ano tento mesiac jej vysiel pryv zub tak mozno ide dalsi ale budi sa s totalnym placom.. len nechapem zuby o 23?