stalo sa to prvý krát- chodil po dome a nemohol vobec spat, ale nezadlo sa mi ze by nevnimal. normalne som z toho mimo
moj tuto noc sa desil, zacal z nicoho nic pkakat, strhavalo ho zo sna, musela som ho pevne drzat celu noc, potom sa to este 3 x zopakovalo.
tak tusim nie sme sami co mali zvlastnu noc. aj nas akoby chcel zaspat a potom sa vzdy strhol a plakal a potom sa ZACAL PRECHADZAT PO DOME
Moja dcera spi velmi nepokojne uz asi 3. noc - strhava sa a place zo sna. Bol spln a okrem toho je v tychto dnoch vraj mesiac najblzsie k Zemi v roku, takze to bude asi vplyv mesiaca 🙂
Moj syn tuto noc 2x plakal. Nikdy predtým to nerobil. ...
Nasa mala bola tiez divna v noci vrieskala o dusu, nevedeli sme kde je sever.Rano uz pohoda klidek
moj synček síce námesačny nebol, ale mal teplotu 38,4 stup..Včera bol ako vymenený, neboli sme dlho na slnku, ale zrejme ma prehriatie organizmu.
@danuella a predstavte si ze moja sa tiez dnes v noci o 3 niekam vybrala, tak som ju vratila do postele a zase zliezla, tak som ju zase vratila do postele, ale nechcela tam byt tak isla ku mne...