Boľavé hrdlo u 10 mesačnej dcéry a odmietanie jedla

sibyll
26. feb 2019

Ahojte mamičky, prosím o radu... 10 mesačná dcéra má zapálené hrdlo a nechce jesť. Z tuhej stravy ju napína az hned vracia a keď uvidí fľašu s mliekom alebo čajom zatne zuby a ani bohovi. Ako ste takéto niečo riešili vy? Už som zúfalá veď musí byť strašne hladná

panipanka
26. feb 2019

tak rozmixovat tuhu stravu, nieco farebne, nie uplne teple skor take vlazne alebo aj studensie nech jej to trochu ovlazi to hrdlo

sibyll
autor
26. feb 2019

@panipanka skúšala som pomiagane, rozmixovane, jogurty, kase... Jednoducho nic 😞

mrkvicka060
26. feb 2019

@sibyll o hlad ani tak nejde, ked jest nechce, neprinutis ju. Musi hlavne pit. Skus nejako do nej dostat vlaznu vodu alebo teda ten caj, skus pohar so slamkou, alebo len pohar, nie flasu. Vymysli nieco, co by mohlo byt pre nu zaujimave. Hlavne nech pije.

katyd
26. feb 2019

@sibyll deti to robia prirodzene, ako zvieratá v prírode, keď sú choré, prestanú na chvíľu jesť, aby boli skor zdravé, dospelí by si mali z toho brať príklad, je to úplne prirodzená vec, kým ešte nie sú ovplyvnené všetkými "múdrosťami" sveta, ako sa čo má alebo nemá, prirodzenú múdrosť máme všetci dovtedy zakódovanú, len sa jej tak ľahko vzdávame, ja by som jej tiež dávala letnú vodu alebo slabý kamilkový čaj a do toho rozmiešala minerály Kulíšek, to je ako keby infúzia v prášku, aby jej nechýbali základné minerály, počkaj dva dni a bude lepšie 🙂

nerko
26. feb 2019

@sibyll dolezite aby pila. U nas, ked uz boli fakt hrozne anginy a nedalo sa po dobrotky dostat vodu, tak zial aj na silu sme museli pridrzat. Co sa jedla tyka, tak skus dat na tanierik co ma rada. Mozno si zoberie. Ak by aj niekolko dni nejedla to nevadi, len musi pit.