Ahojte mamicky, prosim vas o radu.
Moj maly ma 10 mesiacov. Sice sa este v noci budi dvakrat na papanie (znizujeme davky, snazime sa s tym nieco robit, ale uz ozaj neviem ako), ale vzdy spinkal normalne, napapal sa a zaspal. Bezne do 6-6.30. Posledne dva tyzdne su ale katastrofa - budi sa o 4.00,4.30, a nechce zaspat. Aj ho necham v postielke, aj ho uspavam, aj vsetko mozne skusam, ale nic nepomaha, jednoducho nechce spat a hotovo. Samozrejme ze o siedmej je unaveny a ide spinkat. Myslite ze je to len take obdobie a prejde to? Dakujem.
@ivka2112 ja som s dcerkou mala obdobie kde byvala v noci hore od 2 do 4. Bolo to narocne ale preslo to nastastie. Spanok a veci okolo toho sa zmenia este tisic x. Raz treba kolotoc, potom rozpravku, teraz je to drzanie za ruku, neskore zaspatie, skore vstanie, budenie atd atd my mame teraz nocne desy a to je tiez zaberak. Moja ma tri a mozem povedat, ze vzdy nieco sme riesili 😂 najskor ruky, potom kocik, vela jedenia v noci, budenie, desy. Lahko by som poratala prespate cele noci.
Môj to isté robí...cca od tohto veku...či zuby, či brucho, či to proste nemá nejakú príčinu neviem. Prestalo to po čase a zas sa vracia občasne. Má horší spánok nad ránom.. nie vždy ale máva.. Má rok a 2t.
Su vselijake obdobia. Aj ja to zazivam, take iste 😊 vsetko sa to meni a prejde to. Momentalne rasi dalsi zubok a asi to treba v noci dva krat zapit mlieckom 😉
@ivka2112 je to obdobie, ale vsetko raz skonci. Ak Vas to ukludni, zmeny v spankovom rezime vacsinou znamenaju, ze sa CNS vyvija a dozrieva. Ja som tiez bola na nervy, ked mi mala zrazu vstavala 20x za noc. Mohla som skusat cokolvek: ako to prislo, tak to aj odislo.aj rezim si nastavovala sama, korigovala som minimalne, ked som sa snazila o radikalnejsie zmeny, sby to vyhovovalo viac mne kvoli spanku a pod, cista katastrofa. Skratka tak fungovalo jej telo. Nebojte sa, aj vy sa raz vyspite 😉