Pekný deň nemá niekto skúsenosť mala bude mat 18.5 3 mesiace a v ústach sme jej objavili takú bielu bodku,poslala som fotku doktorke povedala mi,že vraj je to cysticka a mám to sedovat ďakujem
@rira zubok..to sa ti zda ze je mimo. Ono sa to prederie tam kde ma
Toto nebude zub, skôr Bohnova nodula alebo Epsteinova perla. Mala to dcéra. Zmizne to samé, netreba s tým nič robiť.
@rira teda áno, je to v podstate cysta u novorodencov, ako ti aj lekárka povedala
@livuska124 ďakujem
@livuska124 ahoj, prosím ťa, dokedy to zmizlo? Neboli to? Ja som myslela že to zúbok a natieram gélom. Snáď som neublížila 🙄
@tosomja ahoj, dcéra to mala celkom dlho, nejaké 2 mesiace určite, možno aj viac. Už si nespomínam presne. Ale nezdalo sa mi, že by ju to bolelo. Aj keď som jej to chytila, nijak nereagovala. Naša Dr.povedala, že to riešiť nemusíme a teda zmizlo to ozaj samé.
@livuska124 a bolo to tvrdé ako zub?
@tosomja áno, bolo to úplne tvrdé.
@robin17nieje začo,ale treba to sledovať
@rira https://najmama.aktuality.sk/clanok/mmh159c/co-... ahojte baby , ja len tak pridávam článok ,čo som našla na nete . Bola som včera u dr a tak som sa jej pýtala na to . Mali sme pred cca 2 týž. Zabu a bála som sa , že sú to afty . Ona povedala , že sú to tieto epitoralne perličky , že to nič není , že to samé zmizne . Tiež som googlila , ale ak ste si není iste zájdite si radšej k dr .
Môj mal na tri mesiace dva zuby uz