Behanie s bábätkom

louboutins
24. feb 2022

Ahojte. Baby, kedy ste zacali behavat s babatkom (po asfaltke a v lese v terene)? Speci kocik na behanie je samozrejmostou, chcem kupit Thule Chariot. Ten ma miminkovnik, ktory je od 0 do 9m, ale neviem, ci to je vhodne pre babatko zo zdravotneho hladiska. Este budem mat pri behu aj 46kg psa v tahu (mam sedak, amortizacne voditko a pes postroj).

zero_hero
24. feb 2022

@louboutins my sme dávali do tohto vozíka cca od pol roka. Viac sme využívali ako cyklovozik alebo len na prechádzky, na behanie alebo korčule moc nie, to sa jej nejako nepáčilo.

tinkavvv
24. feb 2022

@louboutins my sme pri starsej dcere mali croozer (podobny chariotu) a vozila sa tam od cca 2 mesiacov. Ale davali sme dnu autosedacku, vtedy tie miminkovniky neboli tak prepracovane. Pouzivali sme to na asfalte a jemnom terene. Oni su dost odpruzene.
Teraz pri druhej dcere (3 mesiace) budeme pouzivat chariot asi s miminkovnikom. Zajtra mi ma prist vozik akurat 🙂

enoula
24. feb 2022

Určite az vacsie babo, ked je uz trochu pevnejsie, tusim kolo 5mes sme zacali pouzivat.. a len po asfalte zo začiatku. Sami uvidite ako sa tam hybe, ci sa mu to paci ci nie

de_zi
24. feb 2022

Ja som bola až raz, keď mala cca 4 mes ale keďže v kočíku nikdy dlho nevydržala, tak to nemalo význam. Teraz má 8 a už je to o niečo lepšie, tak hádam ešte vyuzijeme na jar. Mám Bugaboo runner.

ivangeline
25. feb 2022

Ja by som pockala..ked podrastie a zatial si nasla cas kedy mozes chodit bez babatka.

louboutins
autor
26. feb 2022

@de_zi ten je paradny, len ja chcem chodit aj na bike, tak chcem Chariot.