Mate na zahrade bazen? Bez auta sa nam na plavaren chodi tazko rozmyslam ze kupim vecsi bazen. Me len ten najmensi no starsej dcerke uz nestaci.
Ja by somisla radsej na plavaren no doma mame menej stresu z presuvania. Co by ate volili vy?
@lexilaracroft Mali sme pri dome na SK bazen, taky ten s hlbkou 75 cm a priemer tusim 3 metre. Pre deti super akurat, pre dospelych uz menej, ale ochladit sa tam dalo. Ak nemas auto, tak by som urcite kupila bazen. Akurat treba ratat s tym, ze k bazenu este treba filtraciu, chemiu, starostlivost a cas. Ale pre deti je to naozaj vyborne, viem, ze nam to strasne vyhovovalo, kolkokrat sme ani paty nevytiahli zo zahrady.
Teraz nemame bazen, zijeme v zahranici, ale kupalisko mame 5 minut od domu, takze pohoda.
@lexilaracroft
1) na plavárni je väčšinou studená voda,kedže slúži na treningy..deti musia vedieť dobre plávať,kedže je tam hlboká voda,čiže ok ideme tam poplávame a domov..
2) bazen na záhrade ak si to majú užiť musí byť min. 350cm priemer a 76cm hlbka..slúži na osvieženie a vyvrieskanie sa doma v pohode na slnku..
len musíš rátať s komplet príslušenstvom,od naplnenia vody z kohútika cca 5kubíkov,po dôkladné pravidelné čistenie..
takže bd dáš jednorázovo na vstupné a bus alebo zainvestuješ naraz a na celé leto..
@sardinka336 u nas kupaliska nie su iba vnutorne bazeny. Nam ide skor o to vyblaznenie aby sa unavila a mozno aj otuzovala.
@bosoriak Uz ho mame doma aj hadicu som kupila vonku mame pripojku len ko budeme napustat az zajtra teraz sa ochladilo
My sme mali pred tym iba taky malicky ten uz bol fakt maly obzvlast pre dve tento novy ma 65 cm hlbku a dva a pol metra obvod. Keby sa dalo tak si ho napustim aj v obivacke hehe
@dominika6 ja ho zase nechcem mat s jednou vodou stale lebo oni behaju hore dole a nanosia tam travu. Dnes sa uz od 9. Rana kupali v tom malom dala som im teplu vodu aj s penou tak mi ich bolo luto zartra uz budu mat velky
@lexilaracroft zalezi čo si predstavuješ pod pojmom plavaren...ak len nejake vyčlaptanie v lete tak jasne ze stači väčší bazén kde sa vyhrá.
Ak chceš aby sa naučila plavat a zdokonalovala štyly atd...tak bez plavarne to nejde. To doma v ziadnom bazene nedaš. Jasne nauči sa plavat aj bez plavarne ale skor myslim plavanie ako kruzok. KOli nejakemu vyčlaptaniu vo vode by som asi na plavaren nechodila, to by sa mi nechcelo...teraz je sezona -kupaliska jazera..moznosti su.