Balite na široko? A a ako dlho?
Nebalila som, kedze mali klbiky v nemocnici v poriadku a na naslednej kontrole tiez bolo vsetko ok
tiež som už nebalila, kedy sa to robilo úplne bežne, ale teraz ak sa rozhodneš to nerobiť, tak sa nad tým nikto nepozastavuje 🙂 ak sú nožičky ok, netreba.
Áno prvú dcéru . Veľké tabu dozadu 13 r skoro 😁. Druhú dcéru som len týždeň a 3 vôbec .všetko bolo ok ... Ak sa na kontrole ukáže že nieje niečo ok tak potom ale je to na každom podľa mňa
@kika541996 Preventivne sa na siroko uz nebali. Je toho plny net a ortoped ti na kontrole povie, co treba robit a co uz je vyvrateny mytus.
@kika541996 prvú sa balila, 9 rokov dozadu, mladšieho mi povedali v pôrodnici, že už sa naširoko nebali a po mesiaci uvidíme, čo povie ortopéd, ale všetko bolo ok
@kika541996 nie, 4deti, vsetky maju klby v poriadku. sam ortoped mi vravel, ze preventivne sa uz nasiroko nebali
Zo zaciatku som do 1. kontroly u ortopeda..ale odvtedy prisli dalsie 3 deti, a ked v nemocnici povedali..ze ok...nosila som v nosici (a tam to je nasiroko)..takze som nebalila.. A vsetky 4 maju ok kontroly.
@kika541996 3 deti - ani jedno som nebalila
@kika541996 áno ja som balíka skoro mesiac. Kým sme neboli na klbikoch. Tam mi pani doktorka povedala, že je to vporiadku s nemusíme už baliť. Tak som prestala.