Ahojte. Pred 2 týždňami nám po sone kázali baliť syna naširoko. Keďže s tým skúsenosti nemám, pýtala som sa v lekárni. Tam mi dali Poštolky a vraj to dám rovno na Pampersku, látkovú plienku vraj netreba. Tak som aj robila. Teraz pozerám na nete a skoro všade sa dáva min. jedna látková plienka. Tak teraz som zmätená. Myslíte, že malo to moje doterajšie balenie vôbec nejaký zmysel?
Dáva sa aj látková plienka. Ja som dávala najprv 2 a potom 1. Určite nie rovno na pampersku.
Treba aj látkovú plienku
Dava sa plienka, ale musis poskusat, ako vam to bude pasovat. Nam tiez povedali balit nasiroko, ale parkrat som to skusila a potom letela postolka cez celu izbu. Kupili sme podla vahy taku, aku nam poradili v lekarni, ale malemu bola mala. Takze som nakoniec nebalila a na kontrole bolo vsetko ok aj tak.
Ked nedas tu latkovu,nema to vyznam. My sme museli dokonca dve davat pri prvom synovi a dost dlho sme balli nasiroko.
davaj aj plienku. my sme to zanedbali. a mala musela potom nosit ortezu
Ďakujem všetkým za odpovede. No dnes ho už balím aj s látkovou. Len má zadoček z toho dosť vysoko. Keď leží má hlavu nižšie, takže po jedle sa mi zgrcne. Vy ste to ako riešili? Dávali ste na vyvýšený podklad? A mám pocit, že si v tom nevie uľaviť 🤷
@misisika áno dáva sa aj látková plienka mi sme dávali dve aby presahovala okraje (ten materiál popuka a môže poskriabat nozicku). A ak aj nepomohlo teraz keď budeš balit dobre pomôže nestresuj sa tym🙂