Baktérie v moči dvojmesačného bábätka

dominika2612
30. jún 2020

Maminy mám 2m bábätko, dievčatko. Má ekoli a ešte 1 baktériu neviem názov, v moci. Teplotu nemá, nemá chuť do jedla, je taká unavenejsia. Dnes som odsledovala že pri cikani ju to asi boli, ucvrkava. Dnes idem 3x odniesť lekárke moc, či sa pri odbere náhodou nekontaminival.
Príznaky čo pozorujem je nechutenstvo, bolesť bruska, únava, ma trošku redsie stolicu, je na um.
Mali si niektorá niečo podobné.

nikpa
30. jún 2020

@dominika2612 syn mal v 2 mesiacoch e-coli v moči, mal vysoku teplotu ktorá neišla zraziť cipkami ani sirupom, max. na pol hodinku a opäť vyskočila. Z moču mu hneď dr zistila zápal moč. mechúra a poslala nas smer nemocnica, dostal ATB na 10 dni a po 4 dňoch nas pustili domov. V nemocnici ma upozorňovali, žiadne vlhčené obrúsky, po veľkej stolici umyt co najskôr pod tečúcou vodou aby sa znížilo riziko prenosu e-coli z konečníka inde...

dominika2612
autor
30. jún 2020

@nikpa naša teplotu vôbec nemá. Zajtra idem už po 4x odniesť moc lekárke. Mne sa asi týždeň nezdal jej stav že odmieta jest, teda pri jedeni je taka nekladna, pripisovala som to refluxu. Je viac unavená. Ma trošku redsie stolicu. Hlavne ale to jedenie ma hnevalo, Bo som si aj myslela či jej neprestalo chutiť mlieko alebo náhodou či jej neskodi. Z prvého mocu jej zistili 3 baktérie. Lekárke príde čudne že nemá horúčku tak znova a znova moc. Okrem teploty ste aj iné príznaky mali

nikpa
1. júl 2020

@dominika2612 klasika ako pri teplote, bol malatny a viac spal a okrem toho hnačka. S tou sme potom kvoli tým e-coli bojovali asi do roka. Často mával hnačky a zapachajucu stolicu akoby po rybách, vtedy ich tam mal premnozene, dlhodobo bral probiotika. Dr povedala ze nič ine sa nato nedáva, ze v hrubom čreve su prirodzene len treba davat pozor aby sa nedostali do močového mechúra.

dominika2612
autor
2. júl 2020

@nikpa prepáčte možno sa opakovane pýtam ale mala mi odmieta jesť. Mali ste tiež niečo také

nikpa
2. júl 2020

@dominika2612 u nas sa to zbehlo velmi rýchlo, rano mu ešte nič nebolo a večer sme uz boli v nemocnici na ATB. V ten den viac spal len preto jedol menej ale inak s jedenim potom uz v nemocnici problém nemal. Len pocas toho jedného dna ako mu to začínalo uz s teplotou. Inak sama mavam od útleho detstva zapaly moč. mechúra, mala som všelijake príznaky ale vždy tam bola aj teplotaa krv a hnis v moči. To isté mal aj syn. Ake ine vyšetrenie dcérke robili, CRP?